Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/biszex lányok, mi az amit nagyon szexinek találtok egy másik lányon?
Hm... nekem a gyengém a szép fogsor. Nem az a fogkrémreklám-típusú hófehér lófogak, hanem legyenek közepes méretűek, egyvonalban, kétoldalt szimmetrikusan, és ne legyen köztük nagy szünet. Az ilyen nekem a szép arcnál is többet jelent. Olyan nekem a fogsor, mint.... inkább mondom példával: ha felkelti a figyelmemet egy nő, és csak később derül ki hogy csúnyák a fogai, akkor olyan képet vágok, mint a srác akinek sikerül ágyba vinni a gimis szerelmét, de a csajnak farka van...
Ezen kívül még a haj számít sokat nekem: leaglább vállig érő, festetlen, vasalatlan és egészséges.
Alkati típus(alma, körte, homokóra, banán) nem számít, az alkati állapot viszont nagyon is: se sovány(a csontos deszkákra gondolok), se kövér ne legyen.
Ha belegondolok... ha nem látom az illető fogsorát, akkor a váll-mellkas alakját nézem meg. Egy szép kulcscsont-vonaltól el tud akadni a szavam. Kerek vádli.... nem az a fajta amelyik a térd után már csak keskenyedik, hanem a térd alatt picit keskenyedik, aztán gömbölyűen szélesebb(nem nagyon, csak úgy szépen), és aztán fokozatosan, de nem teljesen egyenes vonlaban halad lefelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!