Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikusság kialakulhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusság kialakulhat szerintetek? 22/L

Figyelt kérdés
A barátnőm szájon puszilt minden kommentár nélkül a minap, és úgy érzem valami megváltozott bennem. :/
2015. dec. 27. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan azért nem tudsz velem vitába szállni, mert igazam van. Mert nincsenek ellenérveid. Nincs ezzel gond, csak ne akard olyannak feltüntetni a helyzetet, amilyennek nem lehet. Neked kellene még fejlődnöd, és akkor élveznéd a szexet egy más nembelivel is. Hogy valaki okos lesz-e vagy sem-, illetve tehetséges lesz-e vagy sem az is döntés kérdése, senki sem születik okosnak, vagy tehetségesnek se. erre nagyon jó példa és bizonyíték a Polgár lányok. A lányok és a lányok apja, pont azt bizonyította be, hogy senki nem születik zseninek, tehetségesnek, meg semminek se, hanem azzá válik, a döntése és a szorgalma alapján. Ennyi és nem több. Sajnálom.
2015. dec. 27. 15:28
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Akkor te mégsem akartál eléggé okos lenni.
2015. dec. 27. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Kedves "döntéskérdése"!

Mindenki lepontozott téged.

Szerinted ez mit jelent? Hogy neked van igazad?

Kérlek, menj máshova kiélni a hülyeséged.

2015. dec. 27. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ellenben veled én nem állítottam soha magamról, hogy okos vagyok. Amiket írtam nálam és nálad is okosabb emberek bizonyították. Nem születik senki leszbikusnak, csak ha akar azzá válik, ha akar hetero lesz. Az ő döntése, nem másé.
2015. dec. 27. 15:48
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Én sem állítottam, hogy okos vagyok, de szerintem nyilvánvaló, hogy annyira hülye sem vagyok, mint te.

Nem tudom hol olvastad, mert ha még létezne is ilyen tanulmány, akkor sem hozták be a köztudatba. Elterjedtem magyarázat a génhiba, az agyban egyfajta módosulás, bármi más, mint ez amit te írsz :)

Nem véletlenül nem ez az elterjedt magyarázat, mert ezt legfeljebb veled azonos értelmi szintű emberek találhatták ki.

Ha akarom, akkor még repülni is megtanulok meg szárnyam nő mi?

Ahh.

Kímélj meg a hülyeségedtől, vagy ha te ebben hiszel, akkor elrepülhetnél innen a francba.

2015. dec. 27. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
elterjedtebb*
2015. dec. 27. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Valóban annyira nem vagy hülye mint én, mert hülyébb vagy. Nincs génhiba, mert akkor genetikai selejt lennél, mert a hiba az selejt. Ha akarsz tudsz repülni például sárkényrepülővel. Vagy szárnyas repülő ruhával tudsz sikló repülni. Az akaratoddal, csak a gondolkodásmódodat és a cselekvésmódodat tudod befolyásolni, szárnyat nem fogsz tudni növeszteni.
2015. dec. 27. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Pedig nálad hülyébbnek lenni már kihívás, ez esetben kérem a jól megérdemelt jutalmam.

Te sem tudsz igazi magyarázattal szolgálni, csak egy elméletet írsz le 20-szor, amiben csak a szavak sorrendjét cseréled fel, semmi mást.

Nem lehet gondolkodásmódot befolyásolni, mert akkor mindenki ugyanúgy gondolkodhatna, akkor a pszichiátereknek is kevesebb gondjuk lenni kényszeres hazudozókkal, skizofrénekkel... Akkor nem kéne annyi embert börtönbe zárni újra és újra, mert már rég kigyóhyíthatták volna a bűnözésből.

Egy ember tudatát csak úgy lehet befolyásolni, hogy egy cselekvést büntetéssel jutalmaznak, pl ha egy egéren kísérleteznek, amelyik meg akarja enni a sajtot, de az egér elektrosokkot kap, akkor egy idő után rájön, hogy ő azt a sajtot nem fogja akarni megenni, de nem azért mert megutálta a sajtot, hanem mert a fájdalommal, rossz érzéssel párosította a dolgot.

Ettől eltekintve egér marad és szeretni fogja a sajtot, csak nem fogja megenni mikor a kicseszett elektrosokkra van kötve.

Melegeket is pont ilyen módszerrel "gyógyítottak" már ki a melegségből és te pont ilyen dolgoknak hiszel :)

2015. dec. 27. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Gyerekek! Nem tűnik fel hogy eltértetek a témától, és végig off-oltatok egy egész oldalt!

Levelezzetek privátba mert a vitátok nem érdekel senkit!

2015. dec. 27. 17:04
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, hogy offoltunk, ha megnézed a kérdést látni fogod, hogy nem offoltunk.

Szerintem te valamit nagyon összekeversz. A bűnözés nem betegség. Ezért nem lehet abból kigyógyítani senkit. Mindenkinek a saját döntése, hogy bűnözik-e vagy sem? Megéri-e neki vagy sem? Nyújt-e neki annyi boldogságot, hogy megérje? De mivel az nem egy erkölcsös magatartás, azt a többség nem nézi jó szemmel, ha valaki bűnözik ezért bünteti, ha elkapja. Tehát a bűnöző nem élhet a szabadságával korlátlanul, mások rovására, mert ezt az erkölcstelen tettet a többség megbünteti.

Ugyanígy a leszbiség nem betegség. Nem lehet gyógyítani, meg nem is kell. Mindenkinek joga van leszbinek lenni. Leszbik ugyanolyan egészséges emberek, mint a többi. Csak ők úgy döntöttek, hogy a csajokkal élvezkednek. Ilyen kívánságaiknak engednek teret, ezt táplálják, erről gondolják, hogy boldogok lesznek tőle. Tehát ez mindenkinek a saját döntése, hogy lánnyal akar élvezkedni vagy fióval, senki nem születik leszbinek, hanem magát teszi azzá. Nem más ezért a felelős, hanem saját maga, mert ez az ő döntése, de ha akarná, ő saját maga a saját elhatározásából, dönthetne úgy is, ha akarna, hogy fiúval élvezkedik. Ennyi, nem több. Nem lehet azt mondani, hogy te leszbi vagy, mert te döntöd el, hogy leszbi vagy-e, hogy lánnyal akarsz-e élvezkedni.

2015. dec. 27. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!