Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem akarom ezt. Változhatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom ezt. Változhatok?

Figyelt kérdés

Nem szabadna a sajat nemem utan epekednem, de megis. Ha kiderul mindenkit elveszitek.

Megvaltozhatok?

Vagx csak kemeny megoldasom johetnek szoba?

Hogy legyek pasival akkor is ha nincs hozza ugy kedvem vagy...mas?

Sos..:(

2015. dec. 5. 01:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*mindig is akartam leszbikus barátot.. Nem tudom miért világot írtam xDD
2016. jan. 3. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9-es!

Azért ez nem ennyire egyszerű, meg különben is, ha valaki ful heteró, márpedig állítólag van ilyen, akkor az elé pakolhatsz akármilyen leszbi bombázót, akkor sem fogja őt felizgatni a dolog.

Persze van kíváncsiság is, van aki egyszer kipróbálja, és rájön, hogy nem kösz, ez nem az én világom.

De én nem hiszem, hogy bárki eldönthetné, hogy meleg akar e lenni, vagy sem. Azt eldöntheted, hogy hogyan élsz, de az érzéseid/érzelmeid nem csaphatod be. Persze, ha valaki a rossz tapasztalatai miatt lesz meleg, talán ott még eldőlhet fejben.

2016. jan. 5. 00:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó gondolat kedves utolsó. Én rossz tapasztalat miatt fordultam a lányok felé - ez olyan mély nyomot hagyott bennem hogy egy férfi érintését eltűrni csak akkor tudom ha rákényszerítem magam. Akkor is undorodom. De tudok olyat aki hasonlót szenvedett el mint én, és túllépett rajta. Most családja van. (pedig egy ideig ő is lányokkal volt.)
2016. jan. 5. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!