Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom ezt. Változhatok?
Nem szabadna a sajat nemem utan epekednem, de megis. Ha kiderul mindenkit elveszitek.
Megvaltozhatok?
Vagx csak kemeny megoldasom johetnek szoba?
Hogy legyek pasival akkor is ha nincs hozza ugy kedvem vagy...mas?
Sos..:(
hát ne verd nagydobra
az nem fog menni sokáig,hogy akaratod ellenére tégy
rámennél
A leszbikusoknak könnyebb, mint a meleg pasiknak, nem lenne túl nagy para, ha ne adj' isten kiderülne. Egyébként meg ne reklámozd, élj kettős életet, mint a többiek.
Megváltozni ilyen tekintetben, főleg akaratból nem lehet. És ha nem akarsz, akkor ne legyél pasival. Az csak arra lesz jó, hogy megútáld magad.
Én megpróbáltam ugyanezt. Lehet hogy nálad másként lenne, de számomra olyan volt mintha beleegyeztem volna hogy megerőszakoljanak. Miközben a pasi nem is tudhatta hogy számomra ez mit jelent.
Szó se róla, rákényszerítheted magadat, az ember sok mindent el tud viselni. De nem lesz kellemes élmény.
Átérzem a problémádat!
Én kb. 16 éves korom óta érzem, hogy "más" vagyok. Vidéken lakom, nem épp toleráns közösségben, családban. Sokáig nem akartam elfogadni, hogy leszbikus vagyok, még barátaim is voltak, de egyikőjükbe sem voltam szerelmes, a szex pedig nagyon rossz volt. Utána évekig nem is volt senkim.
Nemrég találkoztam egy biztosan leszbikus lánnyal (természetesen találkoztam már többel is), és azonnal éreztem, hogy különleges. Teljesen oda vagyok érte, bár nem valószínű, hogy lesz is köztünk valami, de most nem is ez a lényeg.
Hanem hogy az érzéseidnek úgysem parancsolhatsz, és én is azt tanácsolnám, hogy ha nem is mondod el mindenkinek, hogy leszbikus vagy, ismerkedj lányokkal titokban, de semmiképp ne gyere össze egy fiúval, ha nem szeretnél. Ne kényszerítsd magad ilyesmire, mert később (te is) megfogod bánni.
Keress egy férfit aki a barát szerepét felvállalja!
Ez nem jelenti azt, hogy le is kell feküdnöd vele.
Én játszottam már kamu pasi szerepet.Nem esett nehezemre.Jót röhögtünk ezen az ostoba világon.Amikor a lány, felmerte vállalni mindenki előtt a dolgokat.Akkor dobott. :)).
Szia!
Szerintem kicsit túlzottan is súlyosnak ítéled meg a helyzeted. Nekem amúgy erről a mindenkit elveszítek dologról az a véleményem, hogy, aki nem fogad el oylannak, amilyen valóban vagy, akkor az nem érdemli meg, hogy a barátod legyen. Főleg mert ezzel nem is ártasz másnak, nyilván nem fogsz erőszakosan nyomulni olyanra, aki ezt nem szeretné.
Nyilván nem kell magadra tűzni, hogy hopp meleg vagyok, de szerintem a társadalom nagy része már elfogadja a tényt, hogy léteznek homoszexuálisok, és bizony, így is lehet teljes életet élni, nem betegség.
És igen is jogi útra terelheted a dolgot, ha emiatt atrocitás érne a munkahelyeden, vagy akárhol máshol. Ne tagadd meg önmagad, így is bőben sok marhaságnak kell megfelelnünk a mindennapokban. Mindez csak a szorongás táptalaja.
Szerintem egyébként sokkal rosszabb magadnak, a férjednek és mindenki másnak is hazudni egy életen át, megjátszani a heterót.
Ha a saját nemed után epekedsz, akkor ahhoz fogsz vonzódni. Ne epekedj saját nemed után és akkor nem fogsz az után vonzódni. Ez csupán ezen múlik, hogy fejben ki után epekedsz. Ennyi. Ha pasi után epekedsz vele fogsz lefeküdni.
Nehogy úgy járj mint az 5-ös, aki azért érezte, hogy különleges a lány, mert biztosan tudta róla, hogy leszbikus. Egy másik lány nem lett volna neki különleges, csak a leszbikus. Biztos rá volt írva a homlokára, hogy leszbi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!