Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi van? :o
Hali:)
Na szóval, kicsit elbizonytalanodtam az identitásommal kapcsolatban. Bár nem jelenteném ki, hogy leszbikus vagyok, és azt sem, hogy biszex.
Mert fogalmam sincs~
Lehet, hogy csak megzavarodtak a hormonjaim, vagy fogalmam sincs.
Szóval. Lányos vagyok, kicsit vadócabb, szeretem az extrém dolgokat, a hülyülést. Voltam már szerelmes fiúba sokáig, és tetszenek is. (Bár nem annyira gyakran. Főleg nem hangoztatom, mert van olyan hogy két nap múlva már nem jön be az illető.:D)
Ott ingott meg a dolog, hogy viszont van olyan, amikor egy női testet is vonzónak találok. Előfordult már, hogy megnéztem egy lányt öltözés közben. Bár nem tudnám magam elképzelni egy nővel, nem is szeretném. Lányba nem voltam szerelmes.
Az öleléseknél a fiúkkal érzem jobban magam, ha a vállamra hajtják a fejüket, akkor az is tetszik.:D De volt már, hogy egy lány hajtotta a fejét a vállamra, és bár nem volt olyan érzés, mint a fiúkkal, valami volt, csak kicsit gyengébb.
Szóval igazából elképzelni magam csak fiúval tudnám, csak itt vannak ezek a dolgok, amiket meg nem értek.
Még nem volt barátom.
Kérdés, hogy ez leszbikusság vagy biszexualitás jele lehet? Vagy csak korral járna? 16L
Oké ez nagyon béna lett bocsi, de alig bírtam összekaparni.:D
Köszi előre is :)
Ez szerintem normális
(ha akarod én fel csinálak)
Srácok
Betegek vagytok:D
De köszi a normális válaszolóknak:"D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!