Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem tudom mi van? :o

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi van? :o

Figyelt kérdés

Hali:)

Na szóval, kicsit elbizonytalanodtam az identitásommal kapcsolatban. Bár nem jelenteném ki, hogy leszbikus vagyok, és azt sem, hogy biszex.

Mert fogalmam sincs~

Lehet, hogy csak megzavarodtak a hormonjaim, vagy fogalmam sincs.

Szóval. Lányos vagyok, kicsit vadócabb, szeretem az extrém dolgokat, a hülyülést. Voltam már szerelmes fiúba sokáig, és tetszenek is. (Bár nem annyira gyakran. Főleg nem hangoztatom, mert van olyan hogy két nap múlva már nem jön be az illető.:D)

Ott ingott meg a dolog, hogy viszont van olyan, amikor egy női testet is vonzónak találok. Előfordult már, hogy megnéztem egy lányt öltözés közben. Bár nem tudnám magam elképzelni egy nővel, nem is szeretném. Lányba nem voltam szerelmes.

Az öleléseknél a fiúkkal érzem jobban magam, ha a vállamra hajtják a fejüket, akkor az is tetszik.:D De volt már, hogy egy lány hajtotta a fejét a vállamra, és bár nem volt olyan érzés, mint a fiúkkal, valami volt, csak kicsit gyengébb.

Szóval igazából elképzelni magam csak fiúval tudnám, csak itt vannak ezek a dolgok, amiket meg nem értek.

Még nem volt barátom.

Kérdés, hogy ez leszbikusság vagy biszexualitás jele lehet? Vagy csak korral járna? 16L

Oké ez nagyon béna lett bocsi, de alig bírtam összekaparni.:D

Köszi előre is :)

2015. nov. 29. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a korral jár a dolog, több lány barátom is van aki ugyan így volt/van ezzel, de nem lennének együtt lánnyal:) 19F
2015. nov. 30. 01:31
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
legyek az első barátod? :PP 16/F
2015. nov. 30. 01:49
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember valamennyire érdeklődik a saját neme iránt is, van aki bevallja, van aki nem.
2015. nov. 30. 10:02
 4/7 Sz ákos válasza:

Ez szerintem normális

(ha akarod én fel csinálak)

2015. nov. 30. 14:46
 5/7 Sz ákos válasza:
:D
2015. nov. 30. 14:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Srácok

Betegek vagytok:D

De köszi a normális válaszolóknak:"D

2015. nov. 30. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg próbáld ki lánnyal és kiderül:) 18/L
2015. nov. 30. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!