Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti hogy álltok a BDSM-hez?
Az a pár kérdés, ami BDSM-ben van, arra általában heteró nők és férfiak válaszolnak. Én viszont kíváncsi vagyok a dolognak ezen oldalára is.
Akinek volt tapasztalata, az elmeséli, hogy mi volt? Illetve akinek nem, az miket próbálna ki szívesen? :)
A vadság vonzz, de az alá-fölé rendeltség nagyon nem.
Ha harap, elfenekel, kicsit erőszakosabb, feltesz a falra, megdug felcsatolhatóssal stb az bejön.
Fordított szereposztásban is.
De az ilyen nyald meg a csizmám meg hívj hülye neveken dolgok nekem egyszerre röhejesek és gyomorforgatóak.
Még a kötözés is jöhet! :D
Aztán kb. annyi nálam is. :D
6os, a feminizmus jegyében? :o
fogalomzavar...
feminizmus jegyében mindenki azt élheti meg a szexben amire vágyik amíg mindez kölcsönös beleegyezésessel történik.
A BDSM iránt érdeklődő pasik nagy százaléka sub, ez tudott volt mindig is, viszont a csajoknál nincs meg ez az arány, így van egy csomó sub pasi partner nélkül.
Ez nagyon szomorú, de ettől a leszbikusok még nem lesznek heterók, rossz ajtón kopogtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!