Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok olyan nőt aki nem csak testileg, de intellektuálisan, emberileg is bejön?
Rossz helyen keresgélsz.
Én egyetemista vagyok és állandóan az egyetmen ismerkedek más karra járó lányokkal.
Persze sok a hülye/rib-.anc/fogyi/felszínes lány, de rengeteg értelmes lánnyal is találkozom, akikkel öröm beszélgetni is.
23/F
Jó, csak ezek mellett olyan kell a hölgynek, aki minimum langyi is. :D
Amúgymeg tényleg rohadt nehéz. :D
Kedves első, pont nem a plázamacska az esetem, ezek mind alternatív stílusú, fiús lányok.
De a tapasztalataim alapján még ez se garantálja, hogy meglegyen az az IQ illetve, hogy legyen közös téma, valami amiről lehet is beszélgetni.
Voltam több randin is, többféle társadalmi réteg, érdeklődési kör, stb. Nyitott vagyok, de egyszerűen nem megy.
Gondolom komoly kapcsolatot keresel, igaz? Akkor viszont nagy valószínűséggel sokáig kell majd keresned, hogy találj valakit, aki ilyen téren is passzol hozzád. Kivéve, ha szerencséd van, és valahogy hamar sikerül kifognod az illetőt.
Sajnos ez van, a párkeresés nem egy könnyű dolog, de ne add fel. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!