Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok ti hogy szeretkeztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogy szeretkeztek egymással?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
En biszex vagyok es ugy szoktam az LB-mmel szeretkezni hogy kozben a padim mondja hogy mit csinaljunk. Altalaban nyalast ker, neha mondja hogy ujjazzuk a puncinkat, de altalaban azt keri hogy egymas feneket ujjazzuk es ugy erintsuk ossze a nunijainkat mintha dugnank.
2015. okt. 7. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha 2 bi nővel lennem egyszerre ujja születnek
2015. okt. 8. 07:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ollózva x'D
2015. okt. 8. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Puceran :'D

Viccet felreteve: nyaljuk egymast, mupeniszt dugunk egymas fenekebe es n-nijaba egyszerre, stb. En special szeretem ha bedugja a baratnom a nyelvet a fenekembe es ugy izgat, de ezt adni is szeretem nem csak kapni :)

2015. okt. 8. 13:28
 5/9 A kérdező kommentje:
de ha műpéniszt használtok akkor mi értelme a leszbiségnek?
2015. okt. 8. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:

1: a műpénisz nem férfi :D

2: Nem minden leszbikus használ ilyet. Én pl sose tennék, engem taszít. Ott van minden fegyver a kezemen, minek más? De ahány ház, annyi szokás.

2015. okt. 8. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Jó hosszan, mert nincs olyan hogy másodjára-harmadjára már nem áll föl. Persze emellett hogy mi történik, az sokban függ attól hogy ki mit szeret.

Én pl. szeretem kézzel kielégíteni a páromat, nyalni is, a felcsatolhatós meg azért jó, mert lehet közben csókolódzni. Utóbbit még nem próbáltam, de szeretném. Első sorban adni, de ha a páromat az izgatja, kapni is.

"de ha műpéniszt használtok akkor mi értelme a leszbiségnek?"

-nem csak férfiaknak lehet pénisze

-egy darab műanyag nem pénisz feltétlen, lehet bármilyen random dildó

-olyan alakja van az ember mindenféle lyukainak, hogy mindenféle hosszúkás cuccok pont jól beleférnek, és ez jó érzés.

-ha te megcsinálnál egy nőt hátulról, akkor egy férfit miért nem?

2015. okt. 9. 00:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Előjátékként szexi ruhák, combfix, miniszoknya, magassarkú, egymás borotválása

csókolózás, simogatás, ujjazás, orális szex, popsinyalás, vibrátor a csiklón, a hüvelyben a popsiban.

Pózok: klasszikus misszionáriusban orál, ujjazás,

egyikünk alul, a másik az arcán ül

egyikünk négykézláb, a másik mögötte

klasszikus 69

néha zuhanyzóban egymás mellett állva

ollózás (ez elég ritka)

hirtelen ennyi jut eszembe.

2015. okt. 17. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

5-!

Jo a kerdesed,de tudod biologia erosebb mint a ferde hajlam ilyenkor fellulkerekedik a rendes vagy mert a nuniba fhasz valo es az valoban nem ferfi de ferfi testresz amire azert vagynak a kis melegek....

2015. okt. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!