Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy szeretkeztek egymással?
Puceran :'D
Viccet felreteve: nyaljuk egymast, mupeniszt dugunk egymas fenekebe es n-nijaba egyszerre, stb. En special szeretem ha bedugja a baratnom a nyelvet a fenekembe es ugy izgat, de ezt adni is szeretem nem csak kapni :)
1: a műpénisz nem férfi :D
2: Nem minden leszbikus használ ilyet. Én pl sose tennék, engem taszít. Ott van minden fegyver a kezemen, minek más? De ahány ház, annyi szokás.
Jó hosszan, mert nincs olyan hogy másodjára-harmadjára már nem áll föl. Persze emellett hogy mi történik, az sokban függ attól hogy ki mit szeret.
Én pl. szeretem kézzel kielégíteni a páromat, nyalni is, a felcsatolhatós meg azért jó, mert lehet közben csókolódzni. Utóbbit még nem próbáltam, de szeretném. Első sorban adni, de ha a páromat az izgatja, kapni is.
"de ha műpéniszt használtok akkor mi értelme a leszbiségnek?"
-nem csak férfiaknak lehet pénisze
-egy darab műanyag nem pénisz feltétlen, lehet bármilyen random dildó
-olyan alakja van az ember mindenféle lyukainak, hogy mindenféle hosszúkás cuccok pont jól beleférnek, és ez jó érzés.
-ha te megcsinálnál egy nőt hátulról, akkor egy férfit miért nem?
Előjátékként szexi ruhák, combfix, miniszoknya, magassarkú, egymás borotválása
csókolózás, simogatás, ujjazás, orális szex, popsinyalás, vibrátor a csiklón, a hüvelyben a popsiban.
Pózok: klasszikus misszionáriusban orál, ujjazás,
egyikünk alul, a másik az arcán ül
egyikünk négykézláb, a másik mögötte
klasszikus 69
néha zuhanyzóban egymás mellett állva
ollózás (ez elég ritka)
hirtelen ennyi jut eszembe.
5-!
Jo a kerdesed,de tudod biologia erosebb mint a ferde hajlam ilyenkor fellulkerekedik a rendes vagy mert a nuniba fhasz valo es az valoban nem ferfi de ferfi testresz amire azert vagynak a kis melegek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!