Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogyan jött rá hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
Sziasztok . Nagyon össze vagyok zavarodva. Tudom , hogy senki nem fog választ adni helyettem de talán segítene ha megosztanátok velem a történetét . Én egy 22 éves lány vagyok . Eddig csak fiúkkal voltak kapcsolataim . De velük nem tudom élvezni a szexet . Mindig azt várom mikor lesz már vége . Egyszerűen nem megy . A nők pedig mindig is megmozgatja a fantáziám . Első szexuális élménye is nővel volt . Igaz még nagyon fiatalon . Most teljesen kétségbe vagyok esve nem tudom mit tegyek. Egy meleg barátom azt ajánlotta , hogy menjek el vele egy lmbt bárba hátha választ kapok a kérdésemre .2015. okt. 7. 18:41
1/3 anonim válasza:
Tudod magadról egyszerűen ha az vagy, mert érzed. A nőket nézed meg pl az úton, sokkal inkább vagy zavarba ha velük beszélsz, sokkal szebbnek látod őket stb. Én mindig is sokkal vonzóbbnak, szebbnek találtam egy nőt, női testet mint egy férfit. A férfi test látványa semmilyen hatást nem váltott ki belőlem.
2/3 anonim válasza:
az ilyen kerdesektol tudnam felkotni magam.. "Eddig csak fiúkkal voltak
kapcsolataim. De velük nem tudom
élvezni a szexet. Mindig azt várom
mikor lesz már vége." mi a retkes ....ert csinalod amit nem elvezel? es megis szted valaki hogy jon ra h leszbi? mondjuk h csajokra gondol veluk vágyik kapcsolatra stb. ovodas vagy vagy mi? nehez volt kitalalni mi?
3/3 anonim válasza:
Teljesen érthető, amin keresztül mész, mindenki átesik ezen. Először én sem akartam elfogadni magamban...sőt...emlékszem amikor 12 évesen láttam egy ilyen témájú filmet, akkor elkezdtem rettegni, hogy basszus nehogy már meleg legyek...de startból az voltam...Randiztam egyszer egy sráccal, de soha nem izgattak igazán semmilyen szinten, sem lelkileg, sem testileg. A nők az én zsánereim. 15 éves voltam, amikor elfogadtam ezt magamban, most 18 vagyok. Könnyebb lesz idővel hidd el, már egyre bátrabban vállalom fel. De ugyanazt éreztem, mint te...riadalmat..Próbáld ki. Beszélgess el egy lánnyal, találkozz vele és akkor tudni fogod hidd el, bár szerintem már így is tudod te ezt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!