Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt leszbikus lányok akik szeretik a fiús lányokat?
én fiús vagyok, viszont sokan mondták, hogy jól áll :) akinek van kedve ismerkedni írjon.
Zala megye, 16
Baratnoim voltak
16/L
Bocsi az elobb lemaradt ;)
Szerintem akadnak, én egyre inkább futok bele fiúsabb lányokba a neten, és mint kiderült, szoktak is sikereket elérni :D Azt hiszem, vannak (itt is), akik ezt csípik.
(Éééén inkább a nőies stílusú lányokhoz vonzódom, sőt egyenesen fontos számomra, hogy pl nehogy rövid haja legyen a jelöltnek, stb. Senkit sem szeretnék megbántani, de számomra ez kicsit olyan, hogy ha már a lányokat szeretem, tényleg legyen igazán lány az illető, kívül-belül. Ízlés kérdése ugyanakkor :) Azokat is megértem, akik a fiúsabbakkal ismerkednének, vagy amolyan Shane-pártiak (a hozzá hasonlóknak jól tud azért állni a dolog.)
Én kb keverék vagyok, így is, úgy is ki tudok nézni, jobb szeretek lazábban öltözködni, de azért hosszú hajam van, és a stílusomat is egyre inkább lányosabb irányba terelte az idő.)
Aki szeretne, egyébként írhat ám :)
A kérdezőnek pedig: sok sikert, ha már ismerkednél :)
22/L/L/Bp
Ha szeret es huseges hozzam akkor nem szamit a kulseje ! :)
18/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!