Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melegházasság? Szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegházasság? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Elsősorban leszbikus nők és homoszexuális férfiak válaszát várom -ha van itt ilyen ember-,akik érintettek.

Magyarországon nem engedélyezett a melegek hivatalos házasságkötése,ezt tudom.De csak ennyit.

Szeretnék erről többet megtudni,tájékozottabb lenni.Lánykérés,esküvő,hogyan megy ez? Ha megy egyáltalán.

Viszont aki tiszta szívből meleg,nem csak divatból/kiváncsiságból/csak azért is-stílusból,hanem igazából,van 1 párja,együtt élnek,dolgoznak nap mint nap és több éve vannak együtt,úgy dönt az egyikük,hogy gyűrűt vesz és házasságot akar,akkor onnan hogyan tovább?

Remélem nem felejtős :(

De hivatalos sem lehet,akkor "milyen" lehet?

Vagy mi lenne erre a megoldás?

Történetesen rólam és a kedvesemről van szó.Lányok vagyunk,a huszas éveinkben.A kapcsolatunk néha-néha kisebb bibikkel,de szinte tökéletesen működik.

Szivesen mesélek privátban,annak,aki meghallgatna és tudna tanácsot adni,segíteni.

Előre is köszönöm mindenkinek,aki a mocskolódáson és a szidkozódáson kívül valami hasznos infóval szolgál :)

2015. szept. 22. 19:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja,egy egészséges gyerekről szövegeltél.Lelki dolgokról nem.És,nem,lelkileg sem tenném tönkre,ez csak a Te agyhiányos fejedben fordult meg.

MÉG MINDIG melegházasságról várom a kommenteket.Te meg húzz el innen más kérdés felé...

2015. okt. 3. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Ha hivatalosan szeretnétek a dolgot, jók amiket előttem írtak. Ha tényleg szeretnétek papírt valós esküvőről, akkor Szlovénia van a legközelebb, mellettünk. Menjetek oda egy hivatalba, a határ melletti városokba talán élnek magyarok is. Náluk engedélyezett a polgári meleg házasodás. Hogy itthon elfogadják-e majd a magyarosított változatot, az kérdés.

A gyűrűt természetesen házasság nélkül is hordhatjátok, szép dolog.

Én majd a párommal Svédországot, vagy Norvégiát gondoltam célba venni. Ott templomi esküvő is lehetséges.

Aki meg itt a pszichológia témába ment át a gyerekek miatt, azoknak üzenem, az én baráti körömben nem egy ilyen gyerek van. Tökéletesen elfogadta és megértette ezt. Igazi úriember lett belőle, aki családos apuka. A húgából pedig anyuka. Ennyit erről.

2015. okt. 6. 17:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó kommentelő! Ez hasznos tanács volt.Lassan eljön a Mi időnk :)
2015. okt. 8. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
En mint szelso jobbos szinten hajazok az utolso mondatodra... :)))
2015. okt. 8. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!