Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegházasság? Szerintetek?
Elsősorban leszbikus nők és homoszexuális férfiak válaszát várom -ha van itt ilyen ember-,akik érintettek.
Magyarországon nem engedélyezett a melegek hivatalos házasságkötése,ezt tudom.De csak ennyit.
Szeretnék erről többet megtudni,tájékozottabb lenni.Lánykérés,esküvő,hogyan megy ez? Ha megy egyáltalán.
Viszont aki tiszta szívből meleg,nem csak divatból/kiváncsiságból/csak azért is-stílusból,hanem igazából,van 1 párja,együtt élnek,dolgoznak nap mint nap és több éve vannak együtt,úgy dönt az egyikük,hogy gyűrűt vesz és házasságot akar,akkor onnan hogyan tovább?
Remélem nem felejtős :(
De hivatalos sem lehet,akkor "milyen" lehet?
Vagy mi lenne erre a megoldás?
Történetesen rólam és a kedvesemről van szó.Lányok vagyunk,a huszas éveinkben.A kapcsolatunk néha-néha kisebb bibikkel,de szinte tökéletesen működik.
Szivesen mesélek privátban,annak,aki meghallgatna és tudna tanácsot adni,segíteni.
Előre is köszönöm mindenkinek,aki a mocskolódáson és a szidkozódáson kívül valami hasznos infóval szolgál :)
Ja,egy egészséges gyerekről szövegeltél.Lelki dolgokról nem.És,nem,lelkileg sem tenném tönkre,ez csak a Te agyhiányos fejedben fordult meg.
MÉG MINDIG melegházasságról várom a kommenteket.Te meg húzz el innen más kérdés felé...
Ha hivatalosan szeretnétek a dolgot, jók amiket előttem írtak. Ha tényleg szeretnétek papírt valós esküvőről, akkor Szlovénia van a legközelebb, mellettünk. Menjetek oda egy hivatalba, a határ melletti városokba talán élnek magyarok is. Náluk engedélyezett a polgári meleg házasodás. Hogy itthon elfogadják-e majd a magyarosított változatot, az kérdés.
A gyűrűt természetesen házasság nélkül is hordhatjátok, szép dolog.
Én majd a párommal Svédországot, vagy Norvégiát gondoltam célba venni. Ott templomi esküvő is lehetséges.
Aki meg itt a pszichológia témába ment át a gyerekek miatt, azoknak üzenem, az én baráti körömben nem egy ilyen gyerek van. Tökéletesen elfogadta és megértette ezt. Igazi úriember lett belőle, aki családos apuka. A húgából pedig anyuka. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!