Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
ajdnem egy éve nagyon megváltoztam elôtte csak fiúk tetszettek legalábbis azt hiszem,de azóta csak lányok,nem érdekelnek a pasik és lányokba vagyok szerelmes,de a nôi test nem vonz,csak a dekoltázs és talán a fenèk,de a csók nagyon...

2015. szept. 18. 20:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy voltam e,nem nagyon emlékszem az ilyenekre ami egy évvel ezelôtt törtènt:D huu ez aztán értelmes volt bocsánat
2015. szept. 19. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy volt barátod, még lehetsz leszbikus. Ez olyan, mint a sapka: ha volt, akkor mások szerint biztos nem vagy az, ha nem volt, akkor meg honnan tudod. Ha a nemi dolog nem izgat, de szeretnél lányokkal szerelemben lenni, akkor lehet hogy homoromantikus és aszexuális vagy.
2015. szept. 24. 00:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok aszexuális,de a másik lehetséges,és igen,volt már barátom
2015. szept. 27. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Az,hogy volt barátod,még nem jelenti azt,Kedves Kérdező,hogy valóban volt szexuális vonzalom. Én is leszbikus vagyok,de korábban volt olyan fiú aki külsőleg aranyos,helyes volt számomra,mégsem tudtam iránta semmi érezni,csak egyszerűen tetszett a pofija. Ilyen is van. Elvégre ami szép,aranyos,azt mindenki megnézi,megérinti,mert ilyen az emberi természet. :) Ezen kívül attól még,hogy lányokkal kapcsolatban bizonyos helyzetek,testrészek indítanak be az nem azt jelenti,hogy a "többi" helyzet nem tetszene,egyszerűen csak ezek a kedvenceid. :) Az pedig,hogy korábban tetszettek fiúk,most pedig nem,azt is jelentheti,hogy kezded elérni azt a kort,amikor beállnak a hormonok és rátalálsz "önmagadra". :D Mindehhez pedig sok sikert kívánok!
2015. szept. 27. 13:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2016. jún. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!