Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok milyen sikerrel tudtok ismerkedni? Akár itt, akár más oldalakon? 18L/L

Figyelt kérdés
Privit is szivesen fogadok, és válaszolok is! Pusz....

2015. szept. 14. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én szexkapcsolatba lennél csak benne :) eddig pasijaim voltak, de kíváncsi lennék milyen lánnyal. ha ezt mondom, mondjuk egy leszbinek nem megy bele.

és persze nekem is számít a külső, de azt hiszem velem sincs semmi gond :)

2015. szept. 17. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Én eddig kb minden barátnőmmel itt ismerkedtem meg. :) Nekem élőben nem megy túl jól az ismerkedés, ezért próbálkozom mindig itt.18\L
2015. szept. 17. 23:42
 13/16 cutegirl17 válasza:
Sziasztok.:) Nekem nem annyira megy az ismerkedés, mert nem találok sehol leszbikus lányt akivel tudnék ismerkedni. 17/L
2015. szept. 18. 18:42
 14/16 anonim válasza:
Sajnos nálam is ugyan ez a helyzet cutegirl17 : /, de azért vidámság van :D 18/L
2015. szept. 18. 20:44
 15/16 anonim válasza:
Nekem se nagyon megy az ismerkedés!Sok a kamus és a komolytalan! 14/L/L
2015. szept. 18. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
a leszbik többsége kamus ugyanis félresikerült a nyugati világ ötletelése...tele van egy csomó film leszbizéssel mintegy propagandaként, azonban az ember életfelfogását nem lehet csakúgy irányítani pl hogy mondjon le egy normális családról ... csak az idilli helyzet lesz vonzó (hemperegni egy másik lánnyal)
2015. szept. 21. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!