Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltokÉn akkor is kielegitem a baratnőmet amikor menstruál kinyalom es csatolossal megdugom. Olyankor sokkal jobban kíván engem. Még nem kerdeztem senkit erről. Undoritonak tartjátok?
Talán mert nincs farka, te nagyon okos.
Örömhír, hogy ugyan szelektív a látásod, de legalább azt meglátod ami izgatja a kicsi agyad.
Leszbikus kategóriában nyilvá. Nő vagyok :-D
13#valaszolo köszönöm hogy kivedtel aranyos vagy :-)
13-as, en nem tehetek rola ha apad seggbekurt es amiatt a csak nokre izgulsz.
de oromhir hogy kinyalhatod oket mikor menstrualnak is!
Hát, a nyalást igen.
Én is kényeztetem olykor barátnőmet, s ő is, meg úgy alapból tapasztalat alapján minden nő olyankor jobban kívánja.
Én ilyenkor csak a kezemet, - s mivel nekem felesleges a csatolgatás - a farkamat használom. Na, meg ha dőlne a vér, akkor egyszerűen nem oda hatolok be :P.
Csatolós nálunk nem játszik -egyelőre. :)
Viszont ha épp menstruál valamelyikünk sincs gond. Ha megkívánom, megvannak a módszereim, hogy az legyen a vége amit akarok! :)
És nem, nem undorító, szerintem egyáltalán nem.
Bár van aki hozzá nem nyúlna a másikhoz olyankor, azért sem mérvadó némely válaszoló véleménye szerintem...
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!