Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltokÉn akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltokÉn akkor is kielegitem a baratnőmet amikor menstruál kinyalom es csatolossal megdugom. Olyankor sokkal jobban kíván engem. Még nem kerdeztem senkit erről. Undoritonak tartjátok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 19:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ő en sem a vérre gondoltam hanem a barátnőm megfurdik es utana ha elfolyasztom nem is vérzik.
2015. szept. 7. 20:22
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
miert csatolos? elkap valamit a farkad?
2015. szept. 7. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Talán mert nincs farka, te nagyon okos.

Örömhír, hogy ugyan szelektív a látásod, de legalább azt meglátod ami izgatja a kicsi agyad.

2015. szept. 7. 21:18
 14/18 A kérdező kommentje:

Leszbikus kategóriában nyilvá. Nő vagyok :-D

13#valaszolo köszönöm hogy kivedtel aranyos vagy :-)

2015. szept. 7. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

13-as, en nem tehetek rola ha apad seggbekurt es amiatt a csak nokre izgulsz.

de oromhir hogy kinyalhatod oket mikor menstrualnak is!

2015. szept. 7. 21:57
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát, a nyalást igen.

Én is kényeztetem olykor barátnőmet, s ő is, meg úgy alapból tapasztalat alapján minden nő olyankor jobban kívánja.

Én ilyenkor csak a kezemet, - s mivel nekem felesleges a csatolgatás - a farkamat használom. Na, meg ha dőlne a vér, akkor egyszerűen nem oda hatolok be :P.

2015. szept. 7. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan! Ehhez nekünk mi közünk?!
2015. szept. 7. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Csatolós nálunk nem játszik -egyelőre. :)

Viszont ha épp menstruál valamelyikünk sincs gond. Ha megkívánom, megvannak a módszereim, hogy az legyen a vége amit akarok! :)

És nem, nem undorító, szerintem egyáltalán nem.

Bár van aki hozzá nem nyúlna a másikhoz olyankor, azért sem mérvadó némely válaszoló véleménye szerintem...

27L

2015. szept. 21. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!