Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak erotikus álmaid? Miről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak erotikus álmaid? Miről szólnak?

Figyelt kérdés

Én csak nagyon furákat szoktam álmodni, sosem igazán szép vagy nekem erotikus külsejű nőkkel, az egész mint egy lázálom...

Ez normális?

2015. szept. 4. 18:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem 2x volt. Egyszer egy székhez voltam kikötözve fehér neműben és egy másik lány táncolt nekem erotikusan fehérneműben. A másodikban ültünk egymással szemben, aztán térdelt és csókolgatta a nyakam, lassan levetkőztetett. Huhh valahol jó volt. Mindegyik álmomban másik lány volt/van de mindig akik tetszenek. 15/L
2015. szept. 5. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!