Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak erotikus álmaid? Miről szólnak?
Én csak nagyon furákat szoktam álmodni, sosem igazán szép vagy nekem erotikus külsejű nőkkel, az egész mint egy lázálom...
Ez normális?
Álmokban ne keress logikát! :)
Én eleve nem vagyok egy túl romantikus lélek,tízből kilencszer mégis valami meghitt,összebújós álmom van O.o
Általában nekem olyanokkal,akiket ébren sem dobnék ki az ágyból,de azért akadtak kivételek! :P
>21/LL<
Nekem több is volt...
10 évesen azt álmodtam,hogy egy nyílvános usodában akar megerőszakolni két középkoru nő. Ez a "monológ" az álmaim során többször is lejátszódott. 15 évesen azt álmodtam,hogy (talán az álom közepén) szemben állt velem két lány (szőke és barna hajúak) és nekem választanom kellett,hogy.melyikkel fekszem le. Végül a szőkét választottam és ott csináltuk a lépcsőn amin az elején álltunk. Nem is olyan régen egy súlyos rémálmomban is volt leszbikus "erotika szerűség". Egy ázsiai csaj a négerekkel fogatott el,mert tetszettem.neki és meg akart isnerni "közelebbről". Neki volt egy dagi barátnője,aki az álom vége felé egy.nagy tál szósz közepén feküdt és a szép ázsiai lány őt ette... Na itt voltam kibukva. Mikor az álmom végén elmenekültem,utánim ordított...a mai napig beleremegek az üvöltésébe...
Olyan álmaim szoktak lenni, hogy az exemmel szeretkezek.
18/L/Bi
6 évig jártam pasival, nővel csak csókolóztam, magam inkább biszexnek mondanám...
nedves álmaiam sosem voltak még eddig pasikkal :D
23L
ritkán vannak,de álltalában számomra szimpi nőkkel.
egyszer volt hogy fiúval akartam de még a vetkőzésig sem jutottunk...pedig kajak érdekel,hogy homultam volna e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!