Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezhetném egy lány felé egyértelműen de feltűnés nélkül, hogy leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint pl. a melegeknél a színkódok, meg h azzal jelzik h aktívok vagy passzívok-e, h melyik oldalukon hordanak kiegészítőt. Nálunk nincsenek ilyen nemzetközileg elismert jelek? Pl ami másnak csak egy karkötő, de egy leszbi megérti a célzást?2015. aug. 28. 00:31
11/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) tudom h régi kérdés, nem tudja vki hol lehet ilyen cuccot venni?
2015. szept. 28. 22:19
12/25 anonim válasza:
Menj oda csókold szájon! :-)
Én nem haragudnék meg senkire ha odajönne hogy bejövök neki! Az viszont fontos, ha elutasítom, ne vegye sértésnek! Ha meghívsz egy lányt egy italra, kávéra, stb. utána már könnyebb jelezni, hogy mik az "aljas" szándékaid! :-)
13/25 A kérdező kommentje:
#12. ez szórakoztató volt:D elhiszem, h nem haragudnál meg, elárulom, én se:D (bár attól függ, ki tenné ezt:D) csak hát hogy is mondjam, nem vagyok az a fajta. különben meg nem nagyon ismerem, alig tudok róla vmit, az is lehet h full hetero, és nagyon szép, igényes lány, valszeg én lennék az utolsó akivel összejönne. nincsenek is nagy reményeim, csak tudod, elmúltam 19 éves és sose volt még barátnőm, és szeretném már 'élni az életem'
2015. szept. 29. 09:17
14/25 anonim válasza:
Szerintem a gyűrűs ötletet vesd el már az elején. Én is próbáltam már, és nagyon sok galibám lett belőle.
Üdv: Frodó
15/25 A kérdező kommentje:
Frodó! te mikor húztad azt a bizonyos gyűrűt a hüvelykujjadra? ugye h soha! lehet itt basztad el:D:DD
2015. szept. 29. 11:18
16/25 anonim válasza:
Minek akarod jelezni? Szerintem sokkal jobb ha nem tudják én örülök ha nem tudják rólam mert az emberek fenn tartással kezelnek és am is szerintem sokkal nagyobb esélyed van ha nem hordasz ilyeneket. :) 18/L/L
17/25 A kérdező kommentje:
Mért lenne sokkal nagyobb esélyem?
2015. okt. 16. 23:17
18/25 anonim válasza:
#16-os gondolom élvezi, hogy bámulhat, tapizhat lányokat "barátságból" anélkül, hogy sejtenék, hogy leszbi :D cseles xD
19/25 anonim válasza:
Manapság már a heteró lányok is smárolnak, szóval lehet abból se vágná le.
20/25 A kérdező kommentje:
Ja és nekem leszbi létemre tök gusztustalan látni ha így játszák magukat:DD na de Ő nem olyan!!!!!!!!!!!:D
na de viccet félretéve, vkinek vmi ötlet h hol lehet ilyen cuccot venni? :D
2015. nov. 29. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!