Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki talált magának itt párt?
Én is találtam itt egy barátnőt magamnak. Bár csak egy sima barátkozásnak indult, tök véletlenül, aztán mire észbe kaptam már randiztunk is. Csak pörögtek az események. Ma már nem vagyunk együtt. De ez tényleg a véletlenen múlt meg egy csipetnyi tudatosságon meg egy pöppnyi varászlat... ilyenek
20/L
Nekem is itt sikerült először barátnőre akadnom, és az tudatos párkeresés volt, 2 évvel ezelőtt. Ő volt az első szerelem, és én is neki. Sajnos azóta véget ért, több mint 1 évig tartott, de ilyen az élet... Én kimondottan szeretek itt ismerkedni, csak ugyebár már ezt megszüntették itt. Pedig jó, mert kép helyett ténylegesen a másik emberre kell figyelni, és a belső az első, ami megmutatja, hogy akarsz-e beszélgetni, vagy sem. És ez nagyon fontos.
Szóval, aki szeretne ismerkedni, az írjon nyugodtan :)
22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!