Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mennyire tetszik/tetszene ez a haj?
Figyelt kérdés
Mennyire jön be nektek a most külföldön is hódító "half bun hairstyle" ?Talàlkoztatok már itthon ezzel a hajjal? Mit gondoltok róla? Bejön vagy inkább ne kategória?
Ilyesmikre gondoltam:
2015. aug. 18. 13:40
1/12 anonim válasza:
Attól függ, valakinek jól áll valakinek nem.
25/L
2/12 anonim válasza:
Nem igazán jön be..
Olyan,mintha egy rendesen megcsinált konty félig már kibomlott volna :/
20/L/L
3/12 anonim válasza:
Tök fura hogy ez most divat. Persze mikor én itthon összegumiztam a hajam és takarítás meg minden közben szétesett ag meg ciki volt :D
most már le fogok menni így is a boltba :D
4/12 anonim válasza:
Szerintem is fura. Pont ahogy írták, ez a "takarítás közben félig kibomlott"-feeling.
5/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszik annyira :(
17/l/l
6/12 anonim válasza:
Egynek jó. Attól függ milyen hajból.
7/12 anonim válasza:
Én mar rengeteg ilyent láttam és valakinek jól áll valakinek nem. Én nem tudnám ezt elképzelni magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!