Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most akkor a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a legjobb barátnőm akar engem? 23/L

Figyelt kérdés
Szóval van egy gyerekkori barátnőm ,aki folyton flörtöl velem, mikor kicsit iszunk de akkor is tesz félreérthető megjegyzéseket ,ha józan.Ilyeneket mond ,hogy ő nem örülne ha találnék valakit magamnak,meg hogy én biztos jó vagyok az ágyban,nekem nagyon jó a kisugárzásom.Azt is többször mondta ,hogy velem tudja igazán elengedni magát és hogy szerelmes belém.Mikor legutóbb hirtelen megcsókoltam tök szenvedélyesen akkor viszont azt mondta csak azért smárolt velem ,hogy levakarjunk két idióta srácot ,akik rámálltak.Nagyon csalódott voltam,nem tudok kiigazodni rajta.Egy csomó jelet add aztán megijed vagy nem tudom. Én bi lány ő elvileg hetero.
2015. aug. 4. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan helyzetben kezdeményezz felé, amikor kettesben vagytok. És ha kifogásokat keres, biztasd őt, hogy előtted nem kell megjátszania magát. Csókold meg, közben nyúlj a bugyijába. Simogasd ott lent. Szerintem is csak félős.
2015. aug. 4. 11:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy van barátja ,aki elvileg elhanyagolja és nem is szereti.Már többször összegabalyodtunk és akkor azt szajkozta ez nem helyes én meg tiszteletben tartottam a kapcsolatát de folyton kikezd velem és már idegesít.Mert tudom én megadnám neki azt ,amit a barátja sohasem fog.
2015. aug. 4. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
átérzem engem is egy elvileg hetero csaj szívat xD te talán sokkal jobban állsz, mint én, hajrá :)
2015. aug. 4. 11:55
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. aug. 4. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld vele megbeszélni a dolgot.

Ne ronts rá, hogy most döntse már el mit akar, csak szimplán hívd fel rá a figyelmét, hogy kicsit játszadozik így az érzelmeiddel (ha tudja hogy bi vagy)

Mondd el neki, hogy te jól érzed vele magad, csak a köztes állapot nem jó.

Bár nekem úgy tűnik akar tőled valamit és tényleg csak félénk vagy megpróbálja magában elnyomni a dolgokat...

A lényeg hogy te ebben a témában tapasztaltabb vagy mint ő, így egy kicsit próbáld meg te irányítani a dolgot.

Tudod, hogy mire számolhatsz egy hetero lánytól..

Velem is sok hetero flörtölt már, többnyire kiderült, hogy csak fellángolásból vagy kíváncsiságból.

Nálad lehet, hogy más : )

Hajrá.

2015. aug. 4. 12:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyszer együtt aludtunk akkor ő akart tőlem szexet de én visszariadtam féltettem a barátságunkat aztán egyszer a parkban magamra rántottam határozottan csókolgattam a nyakát meg smároltunk nem volt sok ellenvetése.Kicsit úgy érzem határozottság kéne megvannak a praktikák ,hogyan lehetne elcsábítani..de ha nemet mondana és gajra menne a barátságunk abba belehalnék
2015. aug. 4. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Kémia az van, az tutifix.

A barátosné kicsit geczi veled, bár ahogy nézem, de se vagy vele tök korrekt.

Ideje lenne egyikőtöknek abbahagyni az oda-vissza táncikálást meg a másik érzelmeivel a szórakozást, és megbeszélni, hogy mit akartok egymástól.

Mert ez így nem barátság. Ez kihasználás, és ráadásul ez az ami tönkrevágja a barátságotokat.

Van ez a típusú heteró csaj, aki nagyon nagyhangon célozgat, flörtöl, részegen nyilvánosan rádmászik, de ahhoz nyuszi, hogy bevállajon.

Ez többnyire az önbizalomhiány jele, és nem feltétlen van köze az orientációjához, lehet hogy csak így próbálja takargatni a szociális esetlenségét, önbizalomhiányát.

Ez amiatt szemétség, mert közben rohadtul telibe szärja a te érzéseidet. Hmm, egy igazi barát.

Szóval le kell vele ülni beszélni, nincs mese. Azt hogy ő most mit érez, azt csak ő fogja tudni megmondani, rajta kívül senki más. Ezt a beszélgetést nem lehet megúszni, kivéve ha roló lehúz és soha többet nem beszélsz vele.

(De úgy veszem ki, hogy ettől azért fontosabb neked a dolog).

SZóval ja, üljetek le egy csendes, pia mentes helyen, és dumáljatok.

Amit meg kell beszélni:

-Tudja-e hogy bi vagy? (ha igen, és így is szórakozik veled, akkor nagyon szemét. ha nem, akkor csak azt hiszi, hogy ez valami ártatlan játék, amivel senkinek se árt-hát tévedett)

-Akar-e tőled valami komolyat, ha nem akkor legyen szíves és fejezze abba a szórakozást.

2015. aug. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!