Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Volt már veletek h egy fiu barátotok többet akart? H utasítottátok vissza?
Egy kezemen nem tudom megszámolni hány ilyen volt.
Sajnos tapasztalatim szerint legtöbb csávó azért a haverod mert meg akar dugni. Ez pl. ennek a biztos jele, egy igazi barát emberként látna, és nem egy darab húsként és felfogná, hogy mit jelent az hogy a pasik nem jönnek be.
Illetve hát ugye ha valakibe szerelmes leszel, akkor ha visszautasít, akkor kénytelen vagy megszakítani a kapcsolatot vele. Szóval nem tudom miért, de nekem minden fiú barátom eltűnedezett ahogy szép lassan felfogta, hogy nincs esélye.
És mivel leszbikusként a nők nagy részének nem vagyok pálya, pontosan tudom hogy milyen rossz a visszautasítás és utálok embereket lekoptatni. és sajnos sokuk nem ért a kedves szóból, direktbe el kell őket küldeni a pitsába hogy levágják mi van.
Ugyanakkor nem vagy köteles haverságból széttenni senkinek a lábad, bárki bármit is mondjon.
Szóval elsőre kedvesen, másodszorra erélyesen, harmadszorra bunkón. Ha ennyire tapad, és nem érti a nemet, akkor nem vesz emberszámba és mint barát se túl értékes.
Na tökéletes példa, az ilyenek mint te miatt tudnám fejbelőni magam.
Esetleg segitsek a gyámoltalanságodban es kinyögjem helyetted neki h "leszbikus vagyok es egyebkent se erzek irantad tobbet, csak baratsagot."
Kill yourself
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!