Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék párt magamnak? 19/L
"Pasit keressél magadnak, különben sosem leszel normális!"
Milyen jogon mondod, azt hogy egyik embertársad nem normális? S ki mondja, hogy te az vagy? Gondolkozz ember! Ne ítélkezz.
Azért nem sok leszbikust találni, aki úgy effelé orientálódik. :D Feltételezhetem, hogy ha már egy olyan blogot linkelt be, ami Koreával foglalkozik, valószínűleg valamennyire ő is benne van a témában. Ezért örültem hirtelen meg.
#13 voltam
Azért (talán a külön kategóriának hála) már hemzsegünk itten egy páran,de persze tényleg vigyázz!!Én is akadtam már bele több tökös csajba is! :P
Én szívesen ismerkedem itt is,és máshol is,ahol láthatod,hogy lányból vagyok! (ó,csak semmi perverz gondolat,a fejemre gondoltam első sorban! :P)
20/L/L
én szívesen ismerkedek lányokkal, de kizárólak skypen vagy később fb-n itt nem :)
ha van kedved leírhatod a címed.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!