Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok ezzel ti is így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok ezzel ti is így vagytok?

Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok de utalom ezt a szot... marmint azt hogy leszbikus. Nem tudom miert de nem szeretem ha monddjak es mondani sem szoktam.. Inkabb mondom hogy meleg vagyok, vagy barmi mast.Nem tudnam megmagyarazni miert nem szeretem a szot de peldaul ha valaki megkerdezi hogy leszbikus vagyok e az olyan nemistudom..:D sokkal jobban szeretem ha azt kerdezik meleg vagyok e. Tenyleg nem tudom miert nem birom ezt a szot. Esetlen van meg valaki aki igy van ezzel? Nagyon erdekelne...
2015. júl. 19. 02:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, a leszbi szót meg kifejezetten utálom. Meleg és kész. Egyébként meg teljesen nőies vagyok és a férfiak is eléggé érdeklődnek irántam, ugyhogy gáz helyzet mondani nekik. :D
2015. júl. 20. 01:12
 12/13 A kérdező kommentje:
utolso, ezzel en is igy vagyok 😂
2015. júl. 20. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem probléma, hogy biszexként írok valamit erre... xD egy szintén biszex csajjal mi bu*izni szoktuk egymást. A héten meg fesztiváloztam és ott csak "vegyestüzelésű"-nek hívtak a többiek. :D Illetve én lettem beépítve homokvárnak is, mert megállapodtunk abban, hogy mindenki közül én vagyok a leghomokosabb és nekem úgyis mindegy. Meg persze melegnek is mondtak. :D Sőt amikor az egyik számban volt egy ilyen sor, rám néztek és röhögtek. :D

Amúgy nekem sem jön be ez a szó, meg angolul is simán mondják magukat gay-nek lesbian helyett, szóval ez a szó valamiért kb. senkinek sem jön be a hetero férfiakat kivéve, nekik egyből felcsillan a szemük, szóval érthető is, hogy nem szívesen használják a homoszexuális hölgyek ezt a szót magukra. :)

2015. júl. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!