Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinek van intim tapasztalata lánnyal?
Lányok volt már hogy lánnyal intim kapcsolatod?Idegen,barátnő, vagy?S mi is:csók,együtt furdés,tapi vagy?
életkorod?
Én 4 lánnyal csókolóztam, tapi is volt, de mindegyik csak kíváncsiságból vagy részegen. :D
19/L
Nekem az volt barátnőmmel voltak ilyen élményeim. Csók, fürdés, szeretkezés, az egész háromfogásos ebéd, na. :)
18l
Volt csók 4 lánnyal.
Ujjazás 1nek.
Orál oda 1.
Orál oda-vissza 1.
Barátnők voltak.
26N
Bi vagyok,12 évesen lett elsőnek barátnőm(komolyan:D) és azóta is folyamatosan lányokkal vagyok.Szeretem a fiúkat is,de valamiért a női nemnél sikeresebb vagyok.
Eddig 5 barátnőm volt,de tisztára visszahúzódó voltam minddel,így nem történt semmi intim.
Viszont az első csókom egy ex-osztálytársammal volt,aki össze is szeretett volna jönni velem,de én nem akartam tőle többet.Az első csók után rendszeresen jártunk a lány wc-be csókolózni,tipi-tapizni,és egyszer engedtem,hogy megujjazzon...bár az nem volt túl jó élmény.
Remélem a későbbiekben több élményem lesz hölgyekkel.:P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!