Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sok férfi miért hiszi azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért hiszi azt, hogy csak egy jó szex kell egy leszbikusnak egy pasival?

Figyelt kérdés
Soha még meg se csókoltam pasit, pedig hosszú évekig próbáltam "normális" életet élni. Nem hogy lefeküdni egyel... Még is sokszor megkapom és itt is olvasom ezt.
2015. júl. 13. 22:43
1 2
 11/13 Noren1989 ***** válasza:
Akkor légyszives fogalmazd újra a kérdésedet. Akkor mi kell egy pasitól?
2015. júl. 24. 08:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Hm? Nekem semmi. Csak azt nem értem, mirt van sok pasi azon a véleményen, hogy a leszbikusok nem is valójában azo, hanem csak "jól meg kell döngetni" őket, és már is az ellenkező nemet fogják keresni.
2015. júl. 24. 13:22
 13/13 Noren1989 ***** válasza:

Na, végre sikerült akkor megfogalmazni. Hát, alapvetően azért hiszik, mert csak így lehet esélyük...XDDDDD

Másfelől fentebb volt egy válaszoló, aki példát is tudott mondani, szóval nem teljesen alaptalan.

2015. júl. 26. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!