Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Valakinek valami ötlete? (Bővebben lent)
Sziasztok az a helyzet h már én se értem saját magamat. :/ 19 éves vagyok és még nem volt egy csóknál több a srácokkal, pedig rengeteg alkalom adódott volna rá. Egyszerűen nem megy! Akármenyit udvarolnak, fűznek h jó lesz nem megy! Azonnal elött az "undor" akármilyen jóképű és ápolt srácról van szó.VIsszatérve a csókot sem élveztem velük. Egyszerűen nem érzek semmit olyankor. Szerintetek mi ez majd kinövöm? Vagy még nem vagyok elég érett hozzá? Ennek ellenére vágyok arra h legyen valaki mellettem.
bocsi hogy egy kicsit hosszúra sikerült.Az esetleges helyesírási hibákért már most bocsánatot kérek!
Jah és köszönök minden Értelmes hozzászólást!
vagy esetleg betegség?
Én is sokszor ha mélyen belegondolok az aktusba undor fog el.Más ember bőre,nyála,szaga...
azt gondolom hogy ez már nem egészséges.
Nem sértésből kérdezem,de a lányokkal hogy állsz?én is egy csomó ideig így voltam,mint te,aztán hirtelen rádöbbentem a dolgokra. :/
19évesen sajna már nem sok dolgot nő ki az ember..
20/L/L
Kedves Kérdező!
Volt már olyan, hogy nő iránt éreztél többet? Ha esetleg leszbikus lennél, akkor sem kell egyedül leélned az életed, mert találnál magadnak olyan nőt, akivel boldog lennél, tehát ne legyen majd lelki furdalásod, ha esetleg erre jössz rá!Nem kell undorodnod magadtól, és nem értem, miért lennél ettől kétségbe esve? És ,mivel elég fiatal vagy, simán az is lehet, hogy egy férfi lesz a párod. Nagy a valószínűsége, hogy azért nem kívántad ezeket a fiúkat, mert nem működött köztetek a kémia.Az nem lehet?
27/nő (biszex)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!