Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy Leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Leszbikus lettem, és nem tudom, hogy mondjam el nekik. Szerintetek mi lenne a legjobb?
2015. júl. 12. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj addig, amíg összejössz valakivel. Nem azért, mert még változhat a dolog, hanem azért, mert sokkal reálisabbnak tűnhet nekik, hogy hopp, ez nem valami hóbort, hanem ilyen vagy. Én is így tervezek coming outolni, csak még nincs alany. :DD
2015. júl. 13. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Huha,ez nem egyszeru dolog

Ahogy elottem mar tobben is mondtak,te ismered a szuleidet

tapasztalataim es a masoktol hallott beszamolok alapjan az anyukak rosszabbul fogadjak altalaban,de ez nalam is igy van

annyit tudok tanacsolni neked,hogy ha otthon elsz meg es latod rajtuk hogy nagyon nem akarnak tudomast venni rola es ha szobajon akkor orditanak,vergodnek,hisztiznek,akkor inkabb hagyd rajuk,igy konnyebb lesz

persze egy ido utan le kellesz ulnod es meg kellesz veluk beszelned ujra

egyebkent ha idosebb leszel,akkor talan mar komolyabban fognak venni,es ne feledd:elobb vagy utobb ugyis meg kell szokniuk,akkoris ha a segguket a foldhoz verik

lehet hogy csak par honap lesz,lehet hogy tobb ev,lehet hogy azonnal el fogjak fogadni de a lenyeg hogy a lanyuk vagy es meg akkoris szeretnek teged ha nem ertenek egyet a "donteseddel" (hiszen leszbikusnak lenni nem egy dontes)

2015. júl. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!