Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagány vagy a jókislány típus jön be jobban? És ti melyikbe tartoztok?
Engem elsőre sokan jókislánynak néznek, de igazából fiús meg vagány vagyok. :D És amúgy nekem a lányosabb csajok jönnek be. :) Szóval emiatt ne keseregj. ;) Szerintem sokan vagyunk még így. :) Amúgy sajnos persze, hogy előbb felfigyelnek az ilyenekre, mint én, mi vagyunk a leghangosabbak. :D
És maradj is ilyen! :) Ez rossz indok lenne a változásra, hogy ezért teszed meg, hogy felfigyeljenek rád, ha más lelki okok miatt jön a változás, akkor rendben van. :)
Nem vagyok a végletek híve.
Jókislányos vonásaim is vannak, bár sok esetben inkább a nördségem miatt. De emellé van egy vagány, de nem kifejezetten fiús stílusom.
Egyértelműen a vagány csajok jönnek be, legyen az fiús vagy lányos. ("Jókislányos" fiús lányok ugynaúgy nem).
Nekem mindkét típus bejön, de magamat nem tudnám úgy igazán besorolni semelyik címkéhez. Nekem jobb, ha nem élek sztereotípiák szerint. Aki megismer, úgyis megtudja, milyen vagyok.
*Thomasina*
Én nem is kifejezetten a "jókislány" típusokért vagyok oda, hanem a szelíd, jóindulatú, kedvesekért. Bár lehet te ezt értetted alatta. :) Mindenesetre én őket szeretem nagyon, egy vagányabb csak pillanatnyi tetszést vált ki maximum.
Magamat egyikbe se sorolnám, valahol a kettő között rekedtem.
18l
Én külsőre is belsőre is vagányabb B-)
Igazából ezalatt azt értem hogy tomboy vagyok és a lányokat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!