Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves leszbikus lány vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Szerintetek gáz?
ez fura
aki leszbikus annak van barátnője
hanincs akkor nem vagy leszbi
fiuval férfival voltál már? na azt próbáld ki és akkor megvéltozik a véleményed
nem gáz, csak az a gáz ha nem szexelsz valakivel
Egyáltalán nem. Nem mindenki van olyan helyzetben vagy környezetben ahol egyszerűen lehet ismerkedni, vagy épp nem találtál még olyan lányt, aki szintén hasonló kapcsolatban gondolkozik mint te.
Ha nem keresed görcsösen a párod és mindenki felé nyitott vagy, akkor hamar rád fog találni akit keresel. :)
19/l/l
Bp.
Nem értem, hogy ez miért lenne gáz...
Most attól, hogy még nem volt barátnőd, az kb semmit sem jelent, ettől még simán lehetsz leszbikus. Ez tulajdonképpen ugyanaz a helyzet, hogy nekem 18 évesen még nem volt barátom, de emiatt nem kérdőjelezem meg magam, hogy valóban hetero vagyok-e. És gáznak sem érzem. Szerintem neked sem kéne annak érezned a helyzetedet, mivel ez nem egy olyan dolog, ami életkorhoz van kötve. Előbb vagy utóbb biztosan lesz majd párod. :)
Nem gáz. :)
Mindig szerettem volna egy leszbikus lány barátot akivel lehet csajozni :D
Nem gáz. Nehezebb is párt találni. Majd lesz barátnőd, ne aggódj.:)
Nekem se volt még egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!