Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok es meg lányal nem voltam úgy ez gáz?

2015. júl. 8. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
nem, hány éves vagy?
2015. júl. 8. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem, azt csinálsz amit akarsz.

Az ember identitása nem a tetteken múlik, lehetsz te úgy is bi, hogy életedben csak nőkkel vagy csak férfiakkal volt dolgod. Ez nem jelent semmit.

2015. júl. 8. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Tanuljátok már meg, hogy mi az identitás.
2015. júl. 9. 07:33
 4/5 A kérdező kommentje:
15 vagyok csak :(
2015. júl. 12. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

jó, tehát:

"identitás = én azonosság, önmeghatározás szerepeken, magatartásformákon, értékrendszeren keresztül, mely a "teljes én" érzésével társul"

Ennek része az, hogy nő vagy, hogy biszexuális vagy, hogy magyar vagy, hogy melyik társadalmi osztályba tartozol, hogy milyen a stílusod, stb.

Magyarán kinek érzed magad, ki vagy te.

Ezekre a tetteknek nincs hatása, hiszen attól még, hogy alkalom adtán felvágsz két rönk tűzifát (vagy egyéb "férfias" aktivtást végzel) még nő vagy. Attól még, hogy 18 évesen elköltözöl Németországba, még magyar vagy. Attól még, hogy nem feküdtél még le nővel, lehetsz biszexuális vagy leszbikus.

Kapisch?

Az ember szexuális orientációja (vonzalma) azon áll vagy bukik, hogy ki jön be neki, ki izgatja föl.

Aztán vagy eszerint vagy ennek ellenére cselekszik.

(pl. aszexuális ember úgy van vele, hogy miért ne, lefekszik a szerelmével-bár szexuális vonzalmat nem érez iránta csak szerelmet.

VAGY egy panszexuális ember úgy dönt, hogy papnak áll, és nem fekszik le senkivel-de továbbra is érez nemi vonzalmat nemtől függetlenül)

Kérdező, ha valami nem világos, kérdezz még bátran, válaszolok.

2015. júl. 12. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!