Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, h egy csaj, nagyon csajosan néz ki, de
viselkedésre meg egyáltalán nem az?
Figyelt kérdés
mármint a fiús viselkedést sem utánozza,bár ahhoz inkább közelebb van.
Az ilyen csajok felé hogy lehet közeledni, mi jön be nekik?
A közeledésre meg egyen recept nincs, mindenkinek msá áll jól, más jön be. Legyél kedves, udvarias, érdeklődő.
2015. júl. 5. 13:42
2/6 BellaLili_official válasza:
En is ilyen vagyok. Nagyon adok a kulsore(korom, haj, smink, csinos ruhak, stb..) de leginkabb fiukkal vagyok, tehat kicsit ugy is viselkedem, focizom, sportolok veluk, kopok, hulyeskedem, verekszem, csipkelodom, nagyon sok fius megnyilvanulasom van, egyutt kritizaljuk a csajokat :Dd minden. De megis lany vagyok, szeretem a romantikat, a "shoppingolast" a csajos dumakat a pasikrol, szerezltem ha bokolnak.. De egyebkent ez mindig valtozo. Nem minden lanynak ugyanaz kell. Eloszor csak szimplan legyel kedves, es ha megismered akkor egyszeruen erezni, tudni fogod, hogy mi kell neki. Nem lehet olyat mondani hogy mashogy kell kozeledni. Kozeledj ugy ahogy jonak erzed, ami jon. Spontan ;) En peldaul erzem hogy valami kell, de nem tudom mi. Talalja ki a fiu, es nekem vagy tetszeni fog, vagy nem. Tudja hogy mire van szuksegem :D bar mondom ez emberfuggo :) azert remelem tudsz ezzel valamit kezdeni :)
2015. júl. 5. 14:01
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Az egyik barátnőm pont ilyen, bár egy kicsit furcsa lány. :D
2015. júl. 5. 14:24
4/6 anonim válasza:
Én ilyesmi vagyok >< szóval vannak :P közeledni ? Hát beszélj velem :P örülnék ha végre nem pasik probalkoznának >< 18/L/L
2015. júl. 5. 17:46
5/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez kicsit ellentmondásos,h fullra csajosan néz ki,de közben meg fiús a viselkedése... Amúgy az ilyen lányokban az esetek nagy részében ők nem heterók, vagy vannak kivételek?
2015. júl. 5. 21:00
6/6 anonim válasza:
Én ilyesmi vagyok, bár hetero vagyok. (Kipróbálnám nővel, de párkapcsolatot csak férfival tudok elképzelni)
Szerintem nincs ebben semmi különös: a külső valamelyest adott. Inkább nőiesebb alkattal születtem, de ettől függetlenül nem nagyon foglalkoztatnak a női dolgok, vagyis csak részben. Nem sminkelek, utálok vásárolni, nem érdekel a divat, helyette inkább sportolok, koncertre járok, zenélek, stb. Egyébként általában a hasonló érdeklődésű lányokkal jövök ki jobban. Ha valaki túl nőies, azzal nincs nagyon közös témám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!