Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiuuuk Segitesetek! Hogyan...

Fiuuuk Segitesetek! Hogyan legyek jó csaj? Mármint az vagyok mások szerint de nekem az egom már nem olyan mint régen. Viselkedésre és külsőre is értem. Ti mikor fordultok meg egy nő után?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan nem találtál a régebbi kérdések között csak egy hasonlót sem? A szó szoros értelmében akkor fordulok meg egy nő után, ha bizonyos domborulatai a helyén vannak. Amúgy meg legyen aranyos, legyen kisugárzása, mosolyogjon, ha már megadatott neki egy viszonylag jó test, akkor kellőképpen használja ki az előnyeit, de ne legyen semmiképp sem túlzó.
2012. nov. 19. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Nekem akkor jó nő egy jó nő, ha kövér. Feleségem több mint 140.kg. (amugy majdnem 50et leadott,)
2012. nov. 19. 06:36
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Add önmagad, ne legyél r*bancos, legyél mosolygós, életvidám, aranyos, csajos. Ne káromkodj, köpködj stb.
2012. nov. 19. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Egy jó csajnak van önbizalma, nem kell neki kiló sminkkel elfedni az arcát és maszkban járni. Nem kellenek a divatos "egyenruhák", van saját stílusa. Büszkén jár az utcán, nem mélyen lehajtott fejjel. Vidám, nem depizik ha rosszul áll a haja, stb. Nem lusta, például sportol, nem csak a gép előtt ül egész nap, nem hanyagolja el magát.
2012. nov. 19. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
06:36 kor válaszoltam . mesélje el valaki miért is lettem lepontozva!
2012. nov. 19. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem tudom :DDDD

bizti jo a dagi nők.. sok pasi 40 évesen azokra bukik...

Hát nem tudom.... XD

Amugy találtam, de nem volt kedvem végig keresgélni...

2012. nov. 21. 19:57
 7/7 anonim válasza:

1. 12 évesen NEM vagy nő

2. Azért nem tudod hogy legyél vonzó egy férfi számára mert még fiatal vagy ahhoz,hogy belülről érezd hogyan csábíts!

3.Várj amíg elég érett leszel a férfiakhoz

2013. nov. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!