Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kéne próbálnom lányokkal, ha félek a férfiaktól?
Ismerkedésre, párkapcsolatra, bármire gondoltam.
Gyengéd érzelmeket csak férfiak iránt éreztem eddig, de nem tartok kizártnak egy nővel való együttlétet sem.
8. Úgy finoman szólva meglehetősen szakképzetlen vagy affelől, hogy jelenlegi tudásunk szerint mikor dől el a nemi identitás. Tudom, neked szimpatikusabb az, ha születésünkkor mindig eldől minden egyértelműen, de a jelenlegi tudományos álláspont és az, hogy neked mi szimpatikus, nem fedik egymást.
Ekkora tudatlanságot, hülyeséget írni, már ne haragudj, minek írsz, ha ennyire nem értesz hozzá? Minimum az esetek egy része nem születéskor dől el.
Na jó, akkor a sok tudományos vegyen lécci elő egy szótárat, ha már vitatkozni akar.
nemi identitás= nő vagy, férfi vagy, egyik sem vagy, mindkettő vagy (identitás definíciója: én-azonosság, önmeghatározás szerepeken, magatartásformákon, értékrendszeren keresztül, mely a "teljes én" érzésével társul)
szexuális orientáció= kit akarsz megdugni, kinek a teste izgat fel (orientáció jelentése: irányultság, közeledés egy téma, személy vagy más dolog felé)
A nemi identitás NEM dől el születéskor. A szülészorvos mond valamit, de ez egyáltalán nem biztos hogy igaz rád.
Vannak transznemű emberek, és egy újszülöttnek még nincsen olyan szintű komplex gondolkodási és beszéd képessége, hogy erről téged informáljon)
A szexuális orientáció meg a pubertáskor időszakában válik kivehetővé, de a tudósoknak csak halvány elképzeléseik vannak arról, hogy mi okozza. Valszeg a genetika, a neveltetés, élettapasztalatok is közrejátszanak, de hogy milyen arányban, azt nem tudni. Vannak olyan ikerpárok, ahol az egyik meleg, a másik heteró...megesik.
Én is pont igy vagyok! Jelenleg nem kezdek egyik nemmel sem.. aztan majd meglatom. Bar a lanyokkal valo testi kapcsolat es egyebek lehet jobb valasztas lenne nekem..
en is felek a ferfiaktol
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!