Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet annyira rusnya egy ilyen nő, hogy egy nyamvatt bókot sem kap a férfiaktól, vagy a személységével lehet gond?
Nem küldök képet! Ne is kérje senki! DE: sose ilyedt meg tőlem senki, a gyerekek, öregek szeretnek, ha megkérdem a barátnőimtől, hogy csúnya vagyok-e nem is értik mért kérdezem.
Vékony alkatú vagyok, karcsú, magas 168 cm 53 kg. A frizurám mindig gondozott, fodrászolt, ápolt. Ápolt vagyok, használok parfűmöt, csinosan, divatosan öltözködöm. Sminkelek, de nem viszem túlzásba, alapozó, szempillaspirál, szájfény/rúzs.
A foglalt pasi ismerőseim még csak-csak benyögnek egy egy bókot hülyülés szintjén, de a szingli pasik sose. A minap is egyik kollégám megjegyezte egy nő kollégámra, hogy mért csak a papírokért megy hozzá mást sose kér tőle, holott a csaj foglalt. A másik folyton csokit osztogat egyes nőknek nekem sosem. Póbálok mosolyogni, kedves lenni, de mikor folyton azt látom a munkahelyen ahol a nap nagy részét töltöm, hogy minden nőnek bókolnak én meg még csak egy kedves szót se kapok, hogy érezzem magam szépnek, hogy legyen önbizalmam, hogy merjek én közeledni a pasikhoz? Úgy érzem minden nőnek, aki kedves kijár egy egy kedves szó a férfiaktól, még ha csak barátilag is...persze tudom nem várhatom el, de ha én kedves vagyok mért nem kapom vissza?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!