Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek melyik a legerotikusabb, legszexibb női parfüm?
Most lehet, hogy ez furcsa lesz, de én nem szeretem a parfümöket :) A barátnőm saját illata viszont abszolút lázbahoz :D
21/L
Az első vagyok, most miért pontoztatok le? :( Ilyenek vannak a kozmetikai szerekben :( Ti is ilyeneket kentek magatokra nem csak én! :)
#1es! Én lepontoztlak, mert értelmetlen baromságokat írsz egy kérdés alá :\ ... Szúrja a szememet. A másik ok - ami talán még az előzőnél is nagyobb - az ez: és vonzom a pasikat.
Leszbikus kategóriába te csak ne akarj pasikat vonzani :)
Egyébként, én annyira nem bukom a női parfümökre, nagyon nem is tudok márkákat említeni, ne haragudj :S Nekem bejönnek a kicsit intenzívebb illatok :)
De örök kedvencem a levendula marad! Biztos van ilyen parfüm :D De van, hogy párommal elmegyünk Levendulát szedni, és rajta marad a virág illata az ujján, nagyon szeretem amikor úgy símit az arcomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!