Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok vágynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok vágynak fiúbarátra?

Figyelt kérdés

Sok helyen hallottam már, hogy a homoszexuális férfiak szívesen barátkoznak lányokkal - és fordítva is.

Leszbikusoknál is van hasonló? Van ilyan fiúbarátra/haverra szükségetek?

Én egyébként Grey-A heteroszexuális vagyok, és szívesen barátkoznék.

24F

2015. jún. 27. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Leszboszik csak homokos pasikkal haverkodnak. Azokban megbíznak, hogy nem másik rájuk.
2015. jún. 27. 21:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk logikus.

Én Grey-A vagyok. Azaz nagyon ritkán, nagyon kivételes esetben vágyom a szexualitásra, ha egyúttal szerelmes is vagyok (szerelmes se voltam sokszor). Ezt se szokták nagyon megérteni az emberek. Akár aszexuálisnak is nevezhetném magam, mert az aszexuális spektrum része a Grey-A is.

2015. jún. 27. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
jaja :D
2015. jún. 27. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó, de ez a kérdésből nem derül ám ki. Mert "Grey-A" lehet aro és ace is. Vagy grey aroace...
2015. jún. 27. 23:13
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es: hát... egy idő után már kezdek belezavarodni az elnevezésekbe :D
2015. jún. 28. 00:25
 6/11 anonim válasza:
100%
Régen, amikor még nem volt sok leszbikus ismerősöm, szívesebben beszélgettem a fiúkkal (lányokról, meg úgy általában mindig is a fiúsabb témák érdekeltek). Csak az zavar, hogy amint interakcióba kerülök egy férfival, az egész környezetem/rokonságom/planéta azt hiszi, hogy akkor én most már dugni akarok vele, és "nem is vagy leszbikus, én megmondtam, haha". Vagy maga a férfi hiszi ezt. Elég zavaró.
2015. jún. 28. 01:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint jobban kijövök a lányokkal.
2015. jún. 28. 08:02
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os: egyetemen pár évig egy lánnyal barátkoztam. Mindig együtt lógtunk órákon kívül, egymás mellett ültünk az órákon. Mindenki azt hitte, hogy járunk és szexelünk. Az emberek nagy része nem képes megérteni, hogy nem csak szexből áll az élet.
2015. jún. 28. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem van hetero fiu barátom aki szex maniás de én leszbikus vagyok 18 vagyok ő 22 megbizom benne nálam ez nagyon sokat jelent kevés emberbe bizok meg 4 csaladtagomom kívül 2 emberbe és ő az egyik
2015. jún. 30. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:

NEM!

Nekem normális barát kell, nem kötöm ahhoz hogy fiú vagy lány legyen.

19l

2015. júl. 1. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!