Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lesz valaki leszbikus?
What are birds? We just don't know.
2015. jún. 16. 23:06
Te meg tudod magyarázni, miért ahhoz a nemhez vonzódsz, amelyikhez? Ugyanezért.
16/L
2015. jún. 16. 23:08
Én régen binek tartottam magam de inkább vagyok leszbikus 18/l irj ha gindolod ^^
2015. jún. 16. 23:09
Ez egyentol fugg. Ki hogyan jon ra..
2015. jún. 16. 23:11
Van aki divatból/beilleszkedés/poén miatt tetteti, meg van a természetes, genetikából kiinduló (persze nem csak a DNS tehet mindenről, az csak a hajlamot adja). Az előbbiről inkább nem mondanék semmit... Az utóbbit sokban befolyásolja a környezete. Általában mindig vannak kiskorban ennek előjelei, csak egyes családokban ezt elfojtatják a gyerekkel. Szépen, lassan, ahogy megér a test szexuálisan, rá fog jönni, hogy mire van szüksége. A gazdája innentől megpróbálhatja elnyomni, akár tudattalanul is, ahogy még régen megtanították rá, de ha felébred a tudat, onnantól már nem sok út vezet. Titkolhatja egész életén át, maradhat magányos, akár élhet heteroszexuális kapcsolatokban is, ellensúlyozhatja ezt bármivel, hogy tompítsa a bűntudatot magában, de a megoldás végül a coming out lesz (hacsak nem tagadja tényleg a haláláig, de ez manapság már szerencsére egyre ritkább). Ez igaz sok mindenre, nem csak a leszbikusságra. Épp ezért nem szabad elítélni senkit sem, ha felvállalja magát és büszke erre, mert sokaknak ez egy megnyert harc.
2015. jún. 16. 23:14
Miért lesz valaki leszbikus?
A leszbikusság nem döntés kérdése. Ez nem egy olyan dolog, amit eldönthet az illető. A leszbikus lányok nem válna leszbikussá, ilyennek születnek. Bár tudósok még mindig vitatkoznak ezen, mert vannak akik úgy gondolják, hogy a neveltetés is befolyásolja az illető nemi orientációját, de a leginkább elfogadott tény, hogy ez a géneknek köszönhető.
2015. jún. 17. 12:52
#5: Ez nagyon szép volt! Mindig öröm ilyet olvasni :) Bár csak mindenki így gondolkozna.
2015. jún. 17. 15:13
Ez nem igaz, hogy így megy úgy születünk. Nálam ez folyamatosan változott: tini koromban fiúk iránt érdeklődtem, aztán fősulin a lányok iránt. Volt barátnőm meg minden, aztán eltelt az a 6-8 év és most újra egy fiúval élek teljes életet. Sosem volt olyan, hogy egy időben mindkét nem iránt érdeklődtem. Vagy csak fiúk, vagy csak lányok.
A nemi érdeklődés is csak ízlés kérdése, ami időnként megváltozhat - szerintem
2015. jún. 18. 19:16
Ilyennek születtem. Nem lehet ellene tenni.
2015. jún. 19. 08:07
A nyolcas biszexuális.
Engem mindig csak a nők érdekeltek.
21/L
2015. jún. 19. 14:23
Kapcsolódó kérdések: