Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az ilyen kérdéseket ált. kamaszok szokták feltenni, azonban én már 21 éves vagyok... szeretném végre megtudni a választ, legyen az akármi is, mert már nagyon fojtogat ez az egész téma.

Amit érdemes rólam tudni, h már volt egy hosszabb kapcsolatom egy fiúval, és most megint járok egy fiúval akit nagyon imádok is. De ott van ez a "fojtogatás" és szeretnék vele őszinte lenni.

A lényeg h nem tudom elképzelni azt, hogy egy csajjal legyek együtt és soha nem is voltam lányba szerelmes. Viszont szexuálisan vonzódom hozzájuk azt hiszem. Tudom, hogy hülye dolog, hogy mi az h nem tudom... de nem voltam még lánnyal, így csak amiket láttam filmeket arra tudok hagyatkozni, hogy attól tartok, hogy lányok iránt is vonzódom.

Azt olvastam valahol, hogy akkor számít ez az egész dolog betegségnek, ha nem tudom elfogadni, hogy melyik nemhez vonzódom... és az a baj, hogy én tudom, hogy nem szeretnék csajjal lenni (és most ne haragudjon az aki bi vagy homoszexuális) én egy egyszerű házasságot szeretnék egy pasival és családot, stb...

És azt szeretném megtudni, hogy lehet választásom? Eldönthetem, hogy én fiúkkal szeretnék lenni?

Biztos felmerül a kérdés, hogy milyen a barátommal a szexuális viszonyom. Hát nehézkes... van szex mondjuk mostanában hetente, kéthetente... és őszinte leszek( hiszen csak így kaphatok választ) eleinte nem szeretnék... de mikor elkezdjük onnan már nincs probléma, és én is élvezem. Már majdnem 3 éve együtt vagyunk, így az is benne van a pakliban, hogy kissé unalmassá vált az egész. De bennem akkoris ott a gyanu, hogy a szexuális beállítottságommal van probléma.

Kérlek segítsetek. Az egyik homoszexuális (fiú) barátom azt javasolta, hogy nem kell döntenem még... és hogy ha fiúval akarok lenni, akkor legyek azzal. Az a lényeg, hogy boldog legyek... de így sem vagyok boldog :( Tudni szeretném a választ... és ha ehetséges szeretném javítani a szexuális életünket is a barátommal.

Köszönöm előre is a segítséget!

2015. jún. 12. 21:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Kedves 19. válaszadó! :)

Nem tudok az előző válaszomhoz újat írni. Máskép gondolkodunk, mások vagyunk. Más nevelés, más környezet, minden más.

Ha valamit megtanultam a maximalizmusomból ( azon kívűl, hogyha így folytatom hamar kipurccanak idegösszeomlásban) hogy ez a kényszeres megfelelés nem csupán rossz lehet, hanem jó is. Mert engem sokszor ez seített hozzá, hogy tovább haladjak, hogy ne adjam fel,hogy igenis képes vagyok rá, stb. Ez valamiféle szorgalom, mondhatni... persze jobb lenne talán, ha mindezt azért tenném, hogy csak és kizárólag magamnak legyen jó. De sokszor fontosabb az, hogy lássam a másik arcán, hogy köszöni, hálás azért, hogy én megtettem valamit. Valami "pluszt". A másik pedig, hogy nem akarok csalódást okozni.

Talán könnyebb lenne a lelkem, ha mindezt nem így tenném, ahogy, de akkor már nem is én lennék:) Márpedig úgy gondolom, a világnak mindenféle emberre "szüksége" van.

2015. jún. 15. 18:07
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
De azt kell érteni, hogy egyrészt másoknak nem lehet megfelelni. Mindig lesz olyan akinek nem fogsz tetszeni. És ha mindig másoknak akarsz megfelelni, nem biztos, hogy egyezik a valódi vágyaiddal, ergo nem leszel boldog. Egy életed van. El akarod cseszni mások miatt? Te dolgod. :)
2015. jún. 15. 18:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem a kapcsolatom végkifejlete juttatott ide, előtte sem akartam esküvőt meg gyereket :) Egyszerűen ez régen nem a szerelemről szólt, ez egy mai "modern" találmány, hogy azért házasodnak az emberek. Ez régebben az anyagiak, örökösödés miatt volt így. Ennek ellenére melegek nem tehetik sok országban és nem érzem fairnek. Szolidaritok velük! :D És én papírok nélkül is képes vagyok leélni az életem valaki mellett, és anélkül is tarthat örökké. :) De abban viszont teljes mértékben biztos vagyok, hogy papír nélkül olykor nehezebb sokak számára, de szerencsére ismerek ilyen párt is, akik 20+ éve így vannak együtt. Meg olyat is aki házas és fél kilépni, mert olyan a párja, ott vannak a gyerekek, stb. Szomorú.

És nem egészen fogtad fel amúgy, amit mondtam azzal, hogy foglalkozz magaddal. Én utcán/erdőben szemetet szedek, csöveseknek adok pénzt vagy kaját, segítek akinek tudok... még a macskám is menhelyről van :D vagy épp direkt hülyét csinálok magamból az utcán százak előtt, hogy megnevettessem az embereket :D Mert engem is boldoggá tesz ez. Viszont marhára nem érdekel, hogy elsőre pl. bolondnak néznek, mert épp táncolva sétálok az utcán, mert ordít a fülesemben a zene, nem érdekel, ha rossz véleménnyel vannak rólam, amiért biszexuális vagyok, és nem érdekel, ha őrültnek tartanak vagy unszimpatikusnak elsőre. Szóval ideje lenne megválogatnod, hogy miben hogyan vagy maximalista. Ha foglalkozol mások véleményével ilyen dolgokat illetően, nem teszel vele senkit sem boldoggá, legfőképp magadat teszed boldogtalanná, és ez nem oké.

2015. jún. 15. 20:33
 24/26 A kérdező kommentje:

Dehiszen pontosan ezt tettem :) Megírtam a véleményem, és nem érdekelt mit fogtok hozzá szólni. :)

Kedves legutóbbi hozzászoló! :)

Ne értsd félre, nem magamra haragítani akarlak:$ De tökéletesen meg vagy róla győzödve, hogy mindent úgy kell csinálni, ahogy Te gondolod. De akkor azt nem értetted meg, hogy én másmilyen vagyok...Te így vagy boldog,rendben van.Nekem viszont az esküvő nem egy papírt jelent. Nekem az egy ünnep lenne...ennyi erővel minek csináltatnak az emberek jelentéssel biró tetkót, anélkül is tudnak emlékezni arra, ami fontos számukra. Nem vagyunk egyformák.

Azzal pedig én sem értek egyet, hogy némelyik országban nem engedélyezik a melegek esküvőjét. Mindenkinek a szíve-joga, kihez megy, kivel akarja leélni az életét.

2015. jún. 15. 21:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Félreértesz, én itt arról beszélek, hogy a biszexualitásodat nem bírod elfogadni és félsz, hogy mások sem tudják elfogadni és ebben is meg akarsz felelni másoknak. Ezt te magad írtad korábban. És ezzel teszed magad boldogtalanná. És ha visszaolvasol, ezt nem az esküvő részére írtam, az esküvős dolog reakció volt a te korábbi hozzászólásodra. Sajnálom, ha félreérthető voltam, számomra sajnos nem tűnt annak. :D sajnos gyakran sikerül ilyen félreértésekbe keverednem, szóval biztosan velem van a baj, nyugi. :D

Az én tetkóm meg pl. jelenti azt is számomra, hogy képes vagyok kezdő idegenben ennyire megbízni, hogy nála varrattam, pedig egy életre szól, meg az, hogy támogatom a tehetséges embereket. :D Rajtam lettek gyakorolva az egyenes vonalak. :D De erre nem tudnék emlékezni enélkül az élmény nélkül. :)

2015. jún. 15. 22:18
 26/26 A kérdező kommentje:
Rendben, mostmár értem :) Köszönöm a hozzászólást! :)
2015. jún. 17. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!