Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok vagy sem?
Sziasztok!
Az ilyen kérdéseket ált. kamaszok szokták feltenni, azonban én már 21 éves vagyok... szeretném végre megtudni a választ, legyen az akármi is, mert már nagyon fojtogat ez az egész téma.
Amit érdemes rólam tudni, h már volt egy hosszabb kapcsolatom egy fiúval, és most megint járok egy fiúval akit nagyon imádok is. De ott van ez a "fojtogatás" és szeretnék vele őszinte lenni.
A lényeg h nem tudom elképzelni azt, hogy egy csajjal legyek együtt és soha nem is voltam lányba szerelmes. Viszont szexuálisan vonzódom hozzájuk azt hiszem. Tudom, hogy hülye dolog, hogy mi az h nem tudom... de nem voltam még lánnyal, így csak amiket láttam filmeket arra tudok hagyatkozni, hogy attól tartok, hogy lányok iránt is vonzódom.
Azt olvastam valahol, hogy akkor számít ez az egész dolog betegségnek, ha nem tudom elfogadni, hogy melyik nemhez vonzódom... és az a baj, hogy én tudom, hogy nem szeretnék csajjal lenni (és most ne haragudjon az aki bi vagy homoszexuális) én egy egyszerű házasságot szeretnék egy pasival és családot, stb...
És azt szeretném megtudni, hogy lehet választásom? Eldönthetem, hogy én fiúkkal szeretnék lenni?
Biztos felmerül a kérdés, hogy milyen a barátommal a szexuális viszonyom. Hát nehézkes... van szex mondjuk mostanában hetente, kéthetente... és őszinte leszek( hiszen csak így kaphatok választ) eleinte nem szeretnék... de mikor elkezdjük onnan már nincs probléma, és én is élvezem. Már majdnem 3 éve együtt vagyunk, így az is benne van a pakliban, hogy kissé unalmassá vált az egész. De bennem akkoris ott a gyanu, hogy a szexuális beállítottságommal van probléma.
Kérlek segítsetek. Az egyik homoszexuális (fiú) barátom azt javasolta, hogy nem kell döntenem még... és hogy ha fiúval akarok lenni, akkor legyek azzal. Az a lényeg, hogy boldog legyek... de így sem vagyok boldog :( Tudni szeretném a választ... és ha ehetséges szeretném javítani a szexuális életünket is a barátommal.
Köszönöm előre is a segítséget!
Kedves őszinte, szókimondó:) válaszoló!
Már-már sírva fakadtam miközben olvastam a sorokat :D De köszönöm az őszinteségedet. Én tisztában vagyok mindennek a nagyrészével, és ezért is írtam, amit olvastam, hogy nem tudom elfogadni magam, EZ számít rossznak :( Azért gondolkodom szélsőségesen, mert hiába fogadok el én mindenkit, ha engem nem fogadnak el. Márpedig még mindig sokan utálják, stb. a nem-heterokat. És azt hiszem ezért is görcsölök annyira. Mert kb világéletemben azon vagyok, hogy mindenkinek megfeleljek( fogalmam sincs honnnan jön ez a rohadt kényszer... :) ) és ebben...én ténylege hibásnak érzem magam. És tényleg szeretném megérteni, hogy miért van ez, miért épp velem...
Most értitek mit mondjak a barátomnak? : Szia édes, nagyon szeretlek, veled akarom leélni az életem, de vonzódom szexuálisan a csajokhoz, el tudnád fogadni? Persze mindezt nem így, nem ilyen stílusban, de ez a lényeg. Ait én szeretek nem tudja elfogadni. De én ragaszkodom hozzá. És megcsalni se csalnám meg soha.És igen, komolyan gondolom, hogy úgy érzem, nem tudnék lánnyal élni és még tényleg nem voltam szerelmes lányokba:)
Csak azt hittem, ha be tudom magam skatulyázni, akkor megértem magam, és talán el fogom tudni fogadni, mert muszáj lesz elfogadni. De így... :)
Köszönöm a választ!
Pasikhoz vonzódsz romantikusan és szexuálisan is, nem is értem, honnan jön a gondolat, hogy leszbikus lennél.
Emellé jön a szexuális vonzalom a nők iránt.
Összegezve tehát: heteroromantikus biszexuális vagy.
Ez számomra még nagyon idegen, de köszönöm :) jó tudni, hogy együtt lehet élni ezzel :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokan vagyunk...
Köszönöm a válaszokat!
Ne akarj másoknak megfelelni, hanem magadnak akarj megfelelni. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, az az ő bajuk és nem tiéd. Attól nem leszel rosszabb ember, hogy nem felelsz meg másoknak. Régebben nekem is fontos volt, hogy mit gondolnak rólam, ma már nem, és jobb így, hidd el. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy bunkó vagyok, sőt, segítőkész, udvarias, kedves vagyok, de nem érdekel közben mit gondolnak rólam.
Vannak dolgok, amiken tudsz változtatni magadon, pl. ebben tudsz változtatni, hogy elkezdesz nem foglalkozni mások véleményével. Azon nem tudsz változtatni, hogy milyen szexuális beállítottságod van, azt el kell fogadnod.
Én biszexnek mondom magam, ugyan még nem volt kapcsolatom nővel, egy barátom volt közel 7 évig... és eközben jöttem rá, hogy biszex vagyok, mert elkezdett egy nő vonzani. Akkoriban igazából én nem foglalkoztam vele, mert volt párom és nem számított, igazából a dolog, mert őt szerettem. Persze elmondtam neki és folyton hármassal piszkált, mikor megmondtam, hogy engem az baromira nem érdekel... Amikor szingli lettem gondolkodtam el komolyabban rajta és rájöttem, hogy tulajdonképpen nincs ellenemre az sem, hogy egy nő mellett éljem le az életem, hiszen gyereket nem akarok, házasságnak pedig nem sok értelmét látom, hogy őszinte legyek. És ahogy egyre jobban belegondolok, sokakba csak úgymond bele van sulykolva ez az egész a társadalom által, hogy házasság meg családalapítás a normális. Aztán amikor olyan kedvem van és barátaimmal filozofálgatunk ezekről és felteszem nekik a miért (akar gyereket/házasodni) kérdést, elég aggasztó válaszokat kapok, pedig felnőtt és értelmes diplomás emberekről van szó.
Kerek perec kimondom, amit gondolok a leírtak (ez a kulcsszó, mivel amúgy nem sokat tudok rólad, de ebből ez jön le) alapján: szerintem te csak a társadalomnak akarsz megfelelni, azért van az, hogy csak férfi mellett látod a jövőt. Én legalábbis így voltam korábban.
Kérdem én, ha a nők vonzanak szexuálisan, és ha találsz egyet akivel teljesen egy hullámhosszon vagy, mi tart vissza attól, hogy beleszeress? :) Onnan meg már jön a többi szerintem... de nemtudom másnál ez hogy van, nálam alapvetően ez döntötte el a kérdést. És ezekre itt nem várok választ, hanem magadnak válaszold meg őket. Remélem nem bántottalak meg.
23L
Kedves utolsó, én sem mondhattam volna szebben. Bár így gondolkozna sok ember. Én is azt veszem észre, - az utóbbi időkben egyre inkább - hogy a legtöbb emberben tényleg görcsös megfelelni akarás van.. A társadalom felé, és/vagy szülők, család felé.. Csak tudnám ez miért jó :) Miért erőszakolják meg saját magukat az emberek?? A saját boldogságukat dobják el, vagy nehezítik meg saját életüket.
Nagyon jellemző ez a család dolog.. Szinte mindkeibe ez van sulykolva, hogy az élethez hozzátartozik egy család (férfi-nő, gyerekek), és csak így lehet teljes az életed.. Már miért csak így lehetne? Hányan teszik fel ezt a kérdést maguknak?
Kedves 18. válaszadó!
Nem bántottál meg, egyszerűen mások vagyunk és kész :) Én is diplomás leszek, tisztában vagyok vele, hogy ez sokszor semmit nem jelent. :D
Viszont nekem más az értékrendem :) Látom, ami itt folyik a világban, látom, hogyan borul a világ és vele az emberi értékek. Nem azt mondom, hogy baj van ezzel, csak picit nehezen találom magam EBBEN a világban, miközben csupán 21 éves vagyok, nekem nem kéne h mindez "idegen" legyen :D
A lényeg a lényeg, hogy én valóban vonzódom a pasik iránt, és eddig nem tudtam, hogy hogyan lehetséges, hogy egyszerre a pasik, és valahol a nők is. De van ilyen kategória. Természetesen van bennem egy hatalmas adag megfelelési kényszer, amit nem tudok megmagyarázni, mindigis picit maximalista voltam :)
Én igenis akarok esküvőt, méghozzá egy tökjó hatalmas lagzit egy baziszép mennyaszonnyi ruhával :D És én látom értelmét ennek az egésznek, és még mindig hiszek benne, hogy van, ami örökké tarthat... :) Tény és való, romantikus alkat vagyok, néhány olvasót már biztos öklendezésre is késztettem :D
Azonban köszönöm az őszinte hozzászólásodat. Nem ismerlek, de 7 év nagyon sok idő... talán a kapcsolat és annak a végkifejlete ami téged idáig eljuttatott, hogy úgy gondolod nincs értelme egy ilyen köteléknek. De ez csupán az én kis feltételezésem.:)
Mégegyszer köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!