Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el rólam senki sem, hogy leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és leszbikus. A nőies nőket szeretem, mint amilyen én is vagyok. És pont ez okoz számomra problémát. Még a heterókat megértem, hogy azt mondják nem nézek ki leszbikusnak, meg azt is, hogy néha nem veszik komolyan, de a szintén leszbikus lányok?! Attól félek, hogy azt gondolják, hogy csak egy kíváncsi és szórakozni vágyó heteró vagyok és nem is akarnak majd tőlem semmit. :( Melegbárokban az utóbbi időben akármilyen lánnyal szóba elegytem, egyik sem akarta elhinni elsőre, hogy ténylegesen kizárólag a nőket szeretem. Nem áll szándékomban a külsőmön változtatni, így érzem jól magam. Más amit tehetnék?2015. jún. 9. 21:57
11/14 anonim válasza:
Én is teljesen nőies vagyok, de velem nem vitatkozott soha senki (pasikon kívül) mikor közöltem, hogy leszbi vagyok. Szerintem csak határozottnak kell lenni :D
21/L
12/14 anonim válasza:
"Határozottnak kell lenni"
A pin*t szeretem, b*zdmeg! :DDD
13/14 anonim válasza:
A káromkodás nem feltétlen határozottság :D Bár valószínűleg ezután elhinnék...csak nem biztos, hogy szóba állának vele a továbbiakban :'D
14/14 anonim válasza:
Rólam sem hiszi el senki h az vagyok:/
És igazából bosszantó...
Én is csajos csaj vagyok és mindenki azt mondja h ú belőled nem néztem volna ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!