Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogyha minden lányt szépnek tartok?
Leszbikus vagyok és azt vettem észre, hogy külsőleg minden egyes lány tetszik. Mindenkiben találok valami szépet, a belső pedig még gyönyörűbbé teszi számomra.
Ez normális?
2. A kérdező lányról beszélt, nem vénasszonyokról.
3. Férfiszemmel ő aranyos, a fogszabályzója meg majd lekerül egyszer.
Jobb, mintha minden lányt rondának tartanál.
Egyébként aranyos.:) A barátnőd biztos nagyon fog szeretni.:)
Én is nagyon sok embert találok szépnek, de ettől még nem vonzódom hozzájuk nemileg is.
Azt hiszem a leszbikusoknak azért vannak másabb elvárásai a nőkkel kapcsolatban, mert a férfiak megkapták ezt a male gaze kondítcionálást, nagyon hozzá vannak szokva, hogy tárgyként, testként lássák az embereket. Egy nő esetében a kép árnyaltabb, mert már eleve szembemegy a társadalmilag megelőlegezett normákkal, így több mindent be/föl mer vállalni emellé, mint egy heteró pasi.
Szóval igen. Azt gondolom normális, normálisabb mint az a sok hülyeség amivel a srácokat tömik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!