Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ha nagyon megnéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nagyon megnéz titeket egy lány mit gondoltok & éreztek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ronda vagyok, és magában kiröhög.
2015. jún. 7. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Azt, hogy látni akarja a testemet meztelen, és meg akarja simogatni a nunimat. 17/L
2015. jún. 7. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 és ha végignéz? Nem lenézően.

#2 ejha. Egyből a közepébe. :)

2015. jún. 7. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
attól függ hogy nézz mosolyog szimpatikus voltam ha grimaszokat vág akkor féltékeny vagy csúnyának tart...nem tudom
2015. jún. 7. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik ő is nekem,és úúúúgy néz,akkor csak azt,hogy "légyszi,légyszi szólíts meg!!!!! *.*" ha már én nem merem.. :/

20/L/L

2015. jún. 7. 16:14
 6/9 anonim válasza:
Én is azt mit utolsó. Hogy szólítson meg és legyen az mint amilyen én vagyok :)
2015. jún. 7. 23:15
 7/9 anonim válasza:
Remélem hogy beinditom a fanatziajat ahogy o is az enyemet a nezesevel
2015. jún. 8. 00:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak szépen néztem egy lányra, mert szimpatikus volt és szívesen megismertem volna közelebbről. Persze elkapta a pillantásomat is és visszamosolygott. Nemsokára rá összejöttünk és a barátnőm. :) Végig szokott nézni rajtam igen. Ilyenkor tudom, hogy érdeklem. Van mikor pedig intim helyekre néz. Ilyenkor aztán tudom, hogy kíván. Mondjuk úgy vettem észre, hogy a szemekből is meg lehet állapítani, ha valaki kíván. :D
2015. jún. 8. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
azt, hogy valami biztos hülyén áll rajtam, vagy csokis a szám, vagy valami. Ha szépen néz akkor azt hogy ez biztos egy közvetlen meg kedves lány.
2015. jún. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!