Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak lányok akiknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok akiknek a ducibb lányok tetszenek?

Figyelt kérdés

2015. jún. 6. 22:03
1 2
 11/16 Szaszi97 válasza:
Irtál privátot? Amúgy inkább nőies nők tetszenek. Meg akik birnak némi intelligenciával. Mert igen is az ész szexi.
2015. jún. 7. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Van. Itt ;) 16/L
2015. jún. 9. 01:39
 13/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 de az alakod vagy a be'allitottsagod miat? mert nem mindegy, ha hetero kerul mert tudja hogy nem csak baratsagot akarsz eselyesen az nem az alak miat van

ha leszbi vagy bi kerul az m'ar lehet alak miat is

ellenben a n"oknek az arc szerintem m'eginkabb sz'amit beallitotsagtol fuggetlen,

vagyis ha tul atlagos az arcod vagy neadj isten khm csunya akkor nehez dolog, altalaban a tul kover arca az amugy kover embereket szeretok kozt se csabito, de a szepseghibas (valami valoban taszito, nem szeplorol vagy nagy orr/szaj rol van szo stb) arc se vonzo, ha tudsz teni erte apold az arcod ( a smink nem apolas!), amin meg nem udsz valtoztatni azon nem, max plasztika ha megeri, bar ez elgondolkodtato hogy el e tudod fogadni az uj arcodat

ellenben persze lelki tarsat is kereshetsz de azt nehez...

2015. jún. 11. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Rajtam is kerek a popsi meg a cici is, és a hasonló lányokat én is szeretem. Engem is sokszor kikosaraztak már emiatt, de erre inkább nem is figyelek, ez úgysem határozza meg, hogy milyen ember vagyok. Aki igazi kapcsolatra vágyik, az úgysem csak a külcsín alapján ítél. Előttem is jól megmondták, hogy az intelligencia nagyon vonzó tud lenni. :)

18L

2015. jún. 13. 01:56
 15/16 anonim válasza:
Nekem (: én is az vagyok.
2015. jún. 22. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tom, nekem NEM ilyen nincs ló jó a szamár is alapon jönnek be a ducibb nők. (Ez milyen beteg felfogás már? Minek kell olyan aki nem jön be? Ennyivel pasizhatnál is, az se fog bejönni)

Persze válogatós vagyok én is, de nekem egyértelműen ez a preferenciám a vékonyabbakkal szemben.

2015. jún. 22. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!