Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi köze van a feminizmusna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi köze van a feminizmusnak a leszbikussághoz?

Figyelt kérdés

Elmondható, hogy a feministák között több a leszbikus mint a himsoviniszták között?

Engem még az érdekelne, hogy ha valaki sokat csalódik/frusztrált a pasikkal és mondjuk megutálja őket, akkor ő egy idő után vonzónak tarthat leszbikus nőket?

2015. jún. 5. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is eszembe jutott már ez. Azért a tv-ben ne mondd főműsoridőben mert meghurcolnának érte, de tuti van benne valami:)
2015. jún. 5. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
2015. jún. 5. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok de már ink hajlok a leszbikus fel és nem csolodtam egy férfiba sem mert igazából még szűz vagyok >< egyszerűen nekem lány kell és kész :P ez érzés
2015. jún. 5. 16:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia,

Hány éves vagy?

Hány lánnyal voltál?

Nem lehet, hogy csak divatból utasítasz el minden pozitív érzést a férfiak felé?

"Jajj pasi, hülye idiota, pff"

2015. jún. 5. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Elmondható, hogy a feministák között több a leszbikus mint a himsoviniszták között?"

Abból kiindulva, hogy a hímsoviniszták jellemzően férfiak, szerintem ritkább lehet köztük leszbikus. :-)

2015. jún. 5. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt rendes férfikép előttem, minden férfi körülöttem hitvány és alávaló volt. (házasságtörés, alkoholista, a bátyáim vállalhatatlan gyerekek) De lehet, ezért nem érdekeltek soha a férfiak. Valójában, a homoszexualitásnak ezer és egy oka lehet, valószínűleg amit te feltételezel, az egy csepp a tengerben. Csak csalódás miatt nem valószínű, hogy leszbikus lesz valaki. :)
2015. jún. 5. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán inkább az az ok, hogy a leszbikusok felvállalhatják ezen nézeteiket, mert nincs a képben csávó akinek alá kell nyalni.

Minden szociális egyenlőtlenség úgy működik, hogy aki a rövidebbet húzza, az csöndben van. Ezért nem szól be a meleg "haverja" a homofóboknak. Ezért nem szól vissza a fekete "haverja" a rasszistának.

Pusztán a csalódás nem fog senkiben szexuális vagy romantikus vágyat ÉBRESZETNI. Kiolthaja, pl. trauma, depresszió, de ilyenkor az ember aszexuális lesz, nem más nemek felé kezd érdeklődni.

A leszbikusok/melegek közt arányaiban jóval több a frusztrált, lelkibeteg, kiábrándító mint a heterók között.

Gondolj csak bele. Kevesen vagyunk, ezért szűkebb a paletta. De viszont van egy homofób társadalom, amiből mindenki megkapja a maga részesedését. Tudod milyen öngyilkossági mutatóink vannak? Most képzeld el, hogy minden második ember akivel összejössz, nem meri megfogni a kezed, letagad, stb. Ezek a faktorok önmagában is épp elegek ahhoz, hogy szétbombázzanak egy kapcsolatot, de általában több van napirenden egyszerre. Akármilyen gyökér legyen az a heteró pasi, hidd el, meleg nőben van durvább.

Ha a csalódástól meg a frusztrációtól az ember kiábrándulna az adott nemből, akkor mindenki heteró lenne.

2015. jún. 5. 22:07
 8/8 anonim válasza:

Semmi köze nincs hozzá. Ez csak kifogás, és ezekkel az olyan illetők hozakodnak elő, akiknek nincs jobb kifogásuk arra, hogyan győzzék meg társaikat arról, hogy utálják a feministákat. Biztos vannak leszbi feministák, ezt nem tagadom.

Feminizmus= a nők egyenjogúságárt indított mozgalom.

Leszbikus= az a nő, aki nőket szeret.

2015. jún. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!