Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan harmincas, negyvenes nők, akiknek már családjuk van, mégis vonzódnak a nőkhöz is?
Nem voltam még nővel, viszont már évek óta szeretném, de sajnos a korombeli lányok nem tetszenek. (vagy még nem találkoztam olyannal, aki tetszik). Sajnos eddig mindig az idősebb, családos nők tetszettek meg, ahogy jelenleg is, de képtelen vagyok arra, hogy ezt elmondjam neki, hiszen neki családja van, tehát valószínűleg csak lejáratnám magam. Azonban érdekelne, hogy van e ilyen, vagy mennyire gyakori.
20/L
Ha bi, akkor nem fogod magad lejáratni. Az? Nem az?
Férjével jól megvan? Mert ha nem és még bi is lenne.... :))) Ki kellene deríteni..
6-os vagyok és elvált... :)
Kedves 6-os (és 11-es) írhatnék privátot?
Nem ismerkedés céljából, csak szeretnék kérdezni egy-két dolgot, ha nem gond.
Csakis a sok beszélgetés vihet előre ez ügyben. Mármint, hogy kiderítsd.
Viszont, ha jól megvan a férjével.... hát, én nem nyomulnék még ha bi lenne is. Nem szép dolog, kivéve, ha az a bizonyos, mindent elsöprő lenne...
Egyik barátnőm 35 körül van, 2 gyereke van, nyitott kapcsolatban él a barátjával és van, hogy néha nővel is szexel.
De egyébként örülök, hogy ilyen sok pozitív válasz érkezett, nem tudtam, hogy sok nő van ezzel így. Én is abban a helyzetben vagyok, mint a kérdező😁 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!