Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már leszbi buliban?
Figyelt kérdés
Azt hiszem vannak hekyek, ahol kifejezetten csak leszbik vannak. Valaki volt már ilyenen? Eléggé nőhiányom van. Megérné elmenni?2015. jún. 4. 00:09
2/10 A kérdező kommentje:
És milyen volt ? Vannak szép csajos lányok is?
2015. jún. 4. 05:18
3/10 anonim válasza:
A szep csajos lanyok a fiukkal foglalkoznak es nem egymassal!
Szep meleg csajt en meg nem lattam,pedig joparral csereltem fotot...
4/10 A kérdező kommentje:
#3 Mindketten rossz helyen keresgélünk. Vannak szép leszbik. Én már láttam.
2015. jún. 4. 09:44
5/10 anonim válasza:
Én még nem voltam ilyen helyen, de szerintem biztosan van ott is mindenféle lány. :)
6/10 anonim válasza:
Én sem találok >< nem voltam ilyen buliba azt sem tudom hol van ilyen , én nőis vagyok és nőies lányt keresek én is de sehol 1 se>< 18/L biztos mert az isten háta mögött lakok><
7/10 anonim válasza:
Én azért lányos lány vagyok és egy fiús lány hódította meg a szívemet. Egy csapatban focizunk. Szóval ott is lehet ismerkedni. :)
8/10 anonim válasza:
Voltam több helyen is, van ahol vannak, van ahol nem. Tökre attól függ, hogy hova és mikor mész.
Viszonylag kevesen törzsvendégek, még olyan helyeken is, ahol aztán a hét minden napján nyitva tartó hely van, és lehetne sörözni minden este. (Ez nem M.o.)
9/10 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen buliban és nőies lány vagyok, meg azthiszem annyira nem is csúnya.
Szerintem
mindenképpen megéri elmenni egy ilyen bulira legalább a hangulat kedvéért. Úgyis itt a nyár:)
18/L/L
10/10 anonim válasza:
uuh én még nem voltam, de szívesen elmennék érdekel az ilyesmi van pár meleg barátom is, szerintem a melegek kifejezetten kedves emberek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!