Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek már meg itt barátnőt?
Én nagyjából két éve, mikor nem tudtam, hol ismerkedjek, vagy a pinkvanilláról még hírből sem hallottam, poénból itt válaszoltam egy akkor 15 éves lány kérdésére. És elkezdtünk levelezni. Ennek már vagy két éve, és még mindig tartjuk a kapcsolatot, naponta beszélünk fb-n. Szóval ez egy nem várt sikersztori lett úgymond. Egy nagyon jó barátság kezdete. Kíváncsi vagyok, mással is történt-e hasonló. :)
18/L
Igen, én is itt ismertem meg a Barátnőm. Barátságból lett Szerelem, aztán újra Barátság.
Most levelezek/chatelek 2 lánnyal, Őket is itt ismertem meg.
Köszönet Gy.K.hu.
27L/L Debrecen
Fuhú, de még mennyit :) Volt már innen csajom is, meg azért szereztem igaz barátokat is, sok-sok netes beszélgetés és még ennél is több élőben talizás, még bandát is alapítottunk csak gyk-s leszbikus lányból. *ha magadra ismersz netán, akkor csak mosolyogj, mert jó volt* Voltak ilyen leszbikus találkák is, elutaztam sok helyre, és sok mindent tapasztaltam meg *itt nem feltétlenül a testi dolgokra gondolok*
Én csak jó fej tök menő csajt találtam eddig, és imádom őket, és habár van pár akivel nem tartom a kapcsolatot, azért jó emlékezni a szép időkre, az itt megismert emberek nélkül nem is lennék ugyanaz a személy, mint most vagyok,
szóval GYK <3 4ever :)
16/L/pan
Énis itt ismertem meg a barátnőm, és már lassan 8 hónapja vagyunk együtt, és hosszútávon gondolkozunk. :3
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!