Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy naaagy fan kérdése:
Leszbikusok! Ti felvállaljátok?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy fogadták? Mennyi idő volt rászánni magatokat?2015. máj. 27. 17:28
11/16 anonim válasza:
Nem vallatam még fel még nem tarok ott de felvállalnám ha jönne egy komoly kapcsolat de amig nincs nem látom értelmét
12/16 anonim válasza:
Az egész családom tudja. 4 év telt el a bejelentés óta. Meg nem felhőtlen a kapcaolat, de alakul. Könnyebb, hogy nem lakok otthon. Fel évig tudtam húzni az ügyet, mert muter már nagyon gyanakodott. És kibukott belőlem.
A barátok is tudják, a munkahelyen viszont titkolom. Amennyire lehet.
13/16 anonim válasza:
Felvállalom, a szüleim nem fogadják el, barátok igen, a többi meg nem érdekel. Szerencsére sem anyagilag, sem pedig máshogy nem függök mástól. Nekem ez az egész teljesen normális, és a barátaimnak is szerencsére. A szüleim meg magukra vessenek.
14/16 A kérdező kommentje:
Én félek. :/
2015. máj. 29. 19:27
15/16 anonim válasza:
Kb egy hónapja volt a nagy bejelentés.apám elfogadta,anyám viszont azóta is térítő hadjáratot folytat,mert nem tudja elfogni,hogy a lánya egy "b. uzi",hogy az ő szavaival éljek! :/
20/L/L
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom :/
2015. jún. 9. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!