Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt rá példa? Érdekelne más lánnyal milyen lehet? Kiváncsiság?
Lányok!Csak a baráti körömből indulok ki.Igaz hogy minden lányban benne van a kiváncsiság?lTéged érdekelne milyen leht egy másik lánnyal?Megfordult már fejedben?Vagy esetleg volt példa rá?
Kor?
Engem nem vonz a sajat nemem!
Ez mar beteges!!
Mindig is erdekelt a dolog, aztan egyszer egy buli utan, meglehetosen oldott hangulatban tortentek dolgok a legjobb baratnommel.
Kesobb jozanul atbeszeltuk a dolgok es mivel mindkettonket izgatta a dolog, ujra kiprobaltuk. Egyszerre volt furcsa es nagyon jo. Azota rendszeresen szoktunk csajos-filmezos esteket tartani :)
Engem vonz, de eddig csak pasikkal voltam. Kipróbálnám!
18/L
Engem minimálisan érdekel, de nem próbálnám ki, mert van barátom... De ha szingli lennék/leszek, esetleg egyszer. De szerintem nem fogom. :D Mondjuk elég perverz barátom van, lehet, ő fog rávenni :'D
18/L
3. válaszoló! Te ezt hol álmodtad?
Még egy leszbikus is csak barátként tekint a legjobb barátnőjére, még akkor is, ha kiderül, hogy mindketten leszbikusok.
Mondjuk az extasy már lehet, hogy felszabadít ennyire.
De akkor sem hiszem, hogy utána is fennmaradna a vonzalom vagy kialakulna a szerelem, persze fene tudja.
Volt ilyen...kisebb koromban,2 eset is. Simogatások OTT..csók. Felizgultam. De akkor még kicsike voltam.: )
18L
Meghogy a fiuknal tobb a meleg ....
Ugyan mar!
Lassan mar hetero not olyan nehez talalni mint akin nincs tetovalas...
Engem is nagyon érdekel. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!