Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex/kíváncsi?
Kb. 1-2 éve érzem úgy, hogy ezt tisztáznom kellene magamban. Igazából vonzanak a férfiak, egy izmos férfias testnek én sem tudok ellenállni, de ha egy cicababát látok akkor... semmi. Viszont ha van 1 lány, akiről tudom hogy leszbi, és nem nőies, akkor az a lány elkezd érdekelni, kb. Annyira mint egy helyes fiú. Pont annyira izgulok ha rámír, és igyekszem fenntartani a kapcsolatot vele. Ezzel eddig nem volt problémám, hiszen fiatal vagyok, úgy voltam vele hogy csak különlegesnek találom az ilyet, mivel soha nem volt benne részem. De egy ideje meleg férfiak szerepelnek az álmaimban, meg leszbikus nők. És fura módon... nagyon tetszik, lassan nem is tudok elaludni ilyen képzelgések nélkül. Valaki élt már át ilyet? Mi lett vele a későbbiekben?
19/L
csak kíváncsi. Igazából azt szeretnéd tisztázni, hogy pontosan mire, és te mit tudsz nyújtani, meg oda vissza. Na szóval miből, mennyit - ez a kérdés. Szereted izgalomtól vezérelve legyezgetni a hiúságodat, érezni-tudni akarod, hogy miért vagy fogékony rá, mi az amiért elkapta magának a vonzalmadat (és megint csak fordítva), te pedig különlegesnek tartod a tényt, próbálsz élni a vissza nem térő lehetőséggel.
Ez kimondottan az én véleményem, leszögezem. De ha van rá esély hogy minden egyes mondatommal egyetértesz, akkor a helyedben keresnék egy lánypartnert és lefeküdnék vele. Az ilyen érzelmeknek pont az a lényege hogy beteljesüljön - de mint mindig, itt is kimondottan azzal a személlyel aki méltó hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!